Φαίη Σκορδά: Το φαγάκι που της έφτιαξε ο μπαμπάς της

Πιο νόστιμο comfort food δεν υπάρχει!

Φαίη Σκορδά: Το φαγάκι που της έφτιαξε ο μπαμπάς της

Μπαμπάς: Ο πρώτος και μοναδικός έρωτας της κόρης. Ο άνθρωπος που βρίσκεται πάντα δίπλα στην κόρη του σε όποια ηλικία και αν φτάσει. Ο άνδρας που θα της δώσει την πιο ζεστή αγκαλιά του κόσμου και εκείνος που θα θα κάνει τα πάντα για να της φτιάξει τη διάθεση.

mpampas faihs skorda 4

Ένας τέτοιος μπαμπάς είναι και ο μπαμπάς της Φαίης. Ο κύριος Δημήτρης Σκορδάς, ακτινολόγος στο επάγγελμα, που εκτός από τη διεξαγωγή των ακτινολογικών μελετών, γνωρίζει πολύ καλά και να μαγειρεύει. Αυτό έδειξε μέσα από την ανάρτησή της η παρουσιάστρια μιας και ο μπαμπάς της, της έφτιαξε έναν νόστιμό καγιανά.

mpampas faihs skorda 2

Ο καγιανάς φτιάνεται από αβγά και φρέσκια ντομάτα περασμένη από τον τρίφτη, για όσους δεν το γνωρίζουν και είναι το απόλυτο καλοκαιρινό γεύμα για να το απολαύσει κανείς είτε ως πρωινό, είτε ως μεσημεριανό, είτε και ως βραδινό.

Η σχέση της Φαίης Σκορδά με τους γονείς της

Οι γονείς της τη στηρίζουν σε κάθε της βήμα και βρίσκονται πάντα στο πλευρό της. Μάλιστα, με την πρώτη ευκαιρία τους επισκέπτεται στο Κιλκίς.

Στο παρελθόν η Φαίη Σκορδά είχε μιλήσει για τη μητέρα της και για την ιδιαίτερη σχέση που μοιράζονται.


https://www.instagram.com/p/COpWX50h9EX/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Η μητέρα μου είναι ένας πολύ καλλιεργημένος, κοινωνικός, δοτικός και δίκαιος άνθρωπος. Εκείνη με έμαθε να αγαπάω τις γυναίκες. Να τις στηρίζω, να τις προστατεύω, να μην τις ζηλεύω. Πιστεύω πως είναι πολύ σημαντικός ο ρόλος της μητέρας στο πώς θα εξελιχτεί ένα κορίτσι», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της η γνωστή παρουσιάστρια.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί μερικές από τις σπάνιες φωτογραφίες με τους γονείς της έτσι όπως τις έχει δημοσιεύσει η Φαίη Σκορδά στο Instagram.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved