Δούκισσα Νομικού: Στα πατώματα με τα παιδιά της – Η δημιουργική δραστηριότητα που έκαναν

Η Δούκισσα Νομικού, ο Σάββας και η Αναστασία ζωγραφίζουν παρέα στο πάτωμα.

Δούκισσα Νομικού: Στα πατώματα με τα παιδιά της – Η δημιουργική δραστηριότητα που έκαναν

Η Δούκισσα Νομικού απολαμβάνει να περνάει χρόνο με τα παιδιά της και τον τελευταίο χρόνο δημοσιεύει αρκετά συχνά στιγμιότυπα από τις καθημερινές τους στιγμές. Οι μικροί Σάββας και Αναστασία αγαπούν τις δημιουργικές δραστηριότητες όπως είναι η μαγειρική και η ζωγραφική. Από τα πιο πρόσφατα στιγμιότυπα που είχε δημοσιεύσει η διάσημη μαμά με τα παιδιά της είναι αυτό με την Αναστασία να ζωγραφίζει με τα πινέλα και τις νερομπογιές της. «Το μωρό μου μεγάλωσε και αυτό» είχε σχολιάσει στη φωτογραφία με την Αναστασία να ζωγραφίζει φορώντας ένα πράσινο φουστάνι και πάντα έχοντας τα αγαπημένα τσιμπιδάκια στα μαλλιά.

dutchesss kori

Η ζωγραφική είναι στο καθημερινό πρόγραμμα των παιδιών και χθες η διάσημη μαμά δημοσίευσε ακόμα ένα στιγμιότυπο. Αυτή τη φορά η Δούκισσα Νομικού κάθεται μαζί τους στο πάτωμα και μαζί με την Αναστασία και τον Σάββα ζωγραφίζουν μία χρωμοσελίδα ρολό.

doukissa nomikou zografiki me ta paidia

Ζωγραφίστε παρέα με τα παιδιά σας κάνει καλό

Η ζωγραφική είναι μία διασκεδαστική και δημιουργική δραστηριότητα για τα παιδιά. Ζωγραφίζοντας τα παιδιά εξασκούν τις κινητικές τους δεξιότητες, ανακαλύπτουν τη χαρά της δημιουργίας, εκφράζονται και αποκτούν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Επιπλέον, ζωγραφίζοντας μαζί τους ενισχύετε το μεταξύ σας δέσιμο και περνάτε δημιουργικό χρόνο μαζί.

Οι χρωμοσελίδες είναι κατάλληλες για μικρά και μεγάλα παιδιά. Έχουν αμέτρητα σχέδια και βοηθάει το παιδί να μάθει να ζωγραφίζει μέσα στα περιθώρια.

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες της Δούκισσας Νομικού με τα παιδιά της στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved