Κατερίνα Παπουτσάκη: Κούρεψε μόνη της τα μαλλιά του Μάξιμου

Η Κατερίνα Παπουτσάκη έκοψε τα μαλλιά του γιου της και μοιράστηκε το στιγμιότυπο. 

Κατερίνα Παπουτσάκη: Κούρεψε μόνη της τα μαλλιά του Μάξιμου

Η Κατερίνα Παπουτσάκη δημοσιεύει ολοένα και πιο συχνά φωτογραφίες με τους γιους της στα social media. Οι μικροί Μάξιμος και Κίμωνας παρά τη διαφορά ηλικίας τους, έχουν κοινά ενδιαφέροντα όπως τη μουσική και την αγάπη τους για τον αθλητισμό.

Σε μία από τις πρόσφατες φωτογραφίες της ηθοποιού, ο Μάξιμος κάθεται δίπλα στον μικρό του αδερφό και του δίνει να βάλει τις ποδοσφαιρικές κάλτσες για να παίξουν μαζί ποδόσφαιρο.

katerina papoutsaki stigmiotupa me gious 2

Οι αναρτήσεις της ηθοποιού με τα παιδιά της μαρτυρούν ότι απολαμβάνει τη μητρότητα. Δεν νιώθει πίεση και σε συνέντευξή της δύο χρόνια πριν στο περιοδικό Glow, είχε αναφέρει στην ισορροπία σχετικά με τον χρόνο που αφιερώνει στα παιδιά της και στον εαυτό της:

«Ήµουν πάντα του “εµείς”. Είµαι συλλογική και καθόλου µοναχική. Καµιά φορά, όµως, χρειάζεται να µένεις µόνος σου. Όχι ότι το έκανα χωρίς τα παιδιά, αλλά ειδικά τώρα, δεν υπάρχει χρόνος. Το ότι δεν έχω χρόνο για µένα δε µε κλονίζει. ∆εν είµαι άνθρωπος που αναζητά χώρο και χρόνο. Κάποιες φορές θέλω να κάνω πράγµατα για τον εαυτό µου, αλλά δε νιώθω καταπιεσµένη»

Ένα ακόμα πρόσφατο στιγμιότυπο που δημοσίευσε η ηθοποιός είναι αυτό με τις κομμένες τούφες του Μάξιμου στον νιπτήρα. Η Κατερίνα Παπουτσάκη κούρεψε μόνη της τα μαλλιά του γιου της και απαθανάτισε το αποτέλεσμα.

katerina papoutsaki stigmiotupa me gious 1

Κατερίνα Παπουτσάκη: Καθημερινές στιγμές με τους γιους της.

Η ηθοποιός είχε μία γεμάτη χρονιά με γυρίσματα και προετοιμασία για την κυκλοφορία των τραγουδιών της. Η οικογένειά της ωστόσο παραμένει πρώτη προτεραιότητα για εκείνη και φροντίζει να περνάει με τους γιους της όσο περισσότερο χρόνο μπορεί.

Από τις αναρτήσεις της μπορούμε να καταλάβουμε ότι αγαπημένες τους δραστηριότητες είναι η ενασχόληση με τη μουσικοί, οι βόλτες και φυσικά τα παιχνίδια. Τώρα το καλοκαίρι αγαπούν τις εξορμήσεις στην παραλία και αγαπημένος τους προορισμός είναι το Αγκίστρι το οποίο επισκέπτονται συχνά.

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες της ηθοποιού με τα παιδιά της στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved