Νίκη Κάρτσωνα: Φωτογραφίζεται με τον γιο της μετά από καιρό

Η πρόσφατη ανάρτηση με τον γιο της Φίλιππο.

Νίκη Κάρτσωνα: Φωτογραφίζεται με τον γιο της μετά από καιρό

Μια σπάνια φωτογραφία από την οικογενειακή της ζωή, δημοσίευσε η Νίκη Κάρτσωνα μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

Όπως θα δείτε και στη φωτογραφία που ακολουθεί, η Νίκη Κάρτσωνα ποζάρει στο πλευρό του γιου της, σχολιάζοντας: «Στην Καρδαμύλη. Στο χωριό. Στη φύση. Εκεί που λες μια καλημέρα και όλοι απαντούν με χαμόγελο, συνηθισμένοι οι κάτοικοι να μιλούν με αγνώστους…?
#aboutlastweekend».

niki kartsona 5

Ο Φίλιππός και το μπάσκετ

Ο γιος της είναι 13 ετών και λατρεύει το μπάσκετ. Στις σπάνιες φορές που η μαμά του έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες του είναι σε ένα γήπεδο μπάσκετ να σουτάρει ή να προπονείται.


https://www.instagram.com/p/CCkq89GH4jt/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σε συνέντευξή που είχε δώσει στο παρελθόν στο περιοδικό Esquire είχε δηλώσει για το ενδεχόμενο ο γιος της να ακολουθήσει τα επαγγελματικά βήματα του πατέρα του: «Με πολύ μεγάλη μου χαρά. Το έχει αποφασίσει ο μπαμπάς του αυτό πριν από τον Φίλιππο. Διαφωνούν μόνο στο πού θα παίξει στο εξωτερικό. Ο Φίλιππος δε θέλει να πάει στο NBA, όπως ο Νίκος όταν ήταν 16 χρονών. Προτιμάει την Ισπανία, την Ιταλία. Ο μικρός σ’ αυτή τη φάση μιμείται πολύ τον πατέρα του, από τον τρόπο που πλένει τα δόντια του μέχρι τον τρόπο που παίζει μπάσκετ. Κοιμάται και ο μικρός τού χαϊδεύει τα μαλλιά, μιλάμε για τεράστια αδυναμία! Ο Νίκος δεν έχει ασχοληθεί ακόμα μαζί του σοβαρά για το μπάσκετ, τον αφήνει προς το παρόν να παίζει μόνος του, για να μη βαρεθεί και αλλάξει γνώμη στο μέλλον!».

Οι λιγοστές αναρτήσεις με τον γιο της

niki kartsona 8

Η Νίκη Κάρτσωνα είναι παντρεμένη από το 2007 με τον Νίκο Χατζή, ωστόσο η σχέση τους μετρούσε αρκετά χρόνια πριν. Το 2009 ήρθε στο κόσμο ο μοναχογιός της ο οποίος είναι η μεγάλη τους αδυναμία.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί μερικές από τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει με τον γιο της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved