Τζένη Μπότση: Η τρυφερή ανάρτηση με τη μητέρα και την κόρη της

«Έχω την καλύτερη μαμά στον κόσμο και ας πιστεύει η κόρη μου ότι την έχει εκείνη» έγραψε μεταξύ άλλων στην ανάρτησή της η ηθοποιός.

Τζένη Μπότση: Η τρυφερή ανάρτηση με τη μητέρα και την κόρη της

Η Τζένη Μπότση έφερε στον κόσμο την κόρη της, Αλίκη, τον Νοέμβριο του 2019. Μέχρι και να γεννήσει, κράτησε την εγκυμοσύνη της κρυφή, αλλά και μετά τον τοκετό απέφευγε τις αναρτήσεις με το μωρό.

Το τελευταίο διάστημα η ηθοποιός αναρτά ολοένα και πιο συχνά φωτογραφίες με την κόρη της. Η μικρή Αλίκη έχει μεγαλώσει πολύ. Έχει ξανθά μαλλιά και μοιάζει και στους δύο της γονείς.

tzeni mpotsi kori stigmes 3

Η νέα ανάρτηση της Τζένης Μπότση με την κόρη της και την μητέρα της

Μία νέα ανάρτηση έκανε η ηθοποιός με την κόρη της πρόσφατα. Αυτή τη φορά δεν απαθανάτισε την μικρή Αλίκη μόνη της, αλλά με την μητέρα και την ανιψιά της.

«Αυτές είναι οι 3 από τις 4 πιο σημαντικές γυναίκες της ζωής μου!!!Η κυρία στη μέση, είναι η μαμά μου… και σίγουρα είναι η πιο ευτυχισμένη γιαγιά του κόσμου γιατί στα γενέθλια της, πριν από λίγες μέρες , είχε και τις δυο της εγγονές αγκαλιά! Έχω την καλύτερη μαμά στον κόσμο και ας πιστεύει η κόρη μου ότι την έχει εκείνη. Έχω και την καλύτερη αδερφή στον κόσμο, δηλαδή είμαι διπλά ευλογημένη!» έγραψε.


https://www.instagram.com/p/Ce8c4iyjDqW/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στις περισσότερες αναρτήσεις με την κόρη της η ηθοποιός μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της και μας δείχνουν όλα αυτά που τους αρέσει να κάνουν μαζί. Από τις αγαπημένες τους δραστηριότητες είναι η μαγειρική όπως άλλωστε είχε πει και η ίδια η ηθοποιός σε παλιότερη ανάρτησή της:

«Με την Αλίκη κάνουμε μαζί σχεδόν τα πάντα. Το μαγείρεμα ήταν πάντα μια ωραία στιγμή μέσα στη μέρα μας. Ίσως επειδή μου αρέσει πολύ να μαγειρεύω , το έχει αγαπήσει και εκείνη».


https://www.instagram.com/p/CcZkQIhDeEL/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες μαμάς και κόρης στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved