Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Αν έχεις παιδιά 5-6 ετών σίγουρα θα συμφωνήσεις με την ανάρτηση που έκανε

Αν έχετε παιδιά στην ηλικία της κόρης της Ελιάνας Χρυσικοπούλου, τότε θα ταυτιστείτε με την ανάρτησή της.

Ελιάνα Χρυσικοπούλου:  Αν έχεις παιδιά 5-6 ετών σίγουρα θα συμφωνήσεις με την ανάρτηση που έκανε

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου έκανε μια νέα ανάρτηση με την κόρη της Βικτώρια και με το μήνυμά της ταυτίστηκαν πολλές μαμάδες που έχουν παιδιά στην ίδια ηλικία.

Η μικρή όπως θα δείτε και στην παρακάτω φωτογραφία έχει βουτήξει στην πισίνα με τα μπαλάκια και απολαμβάνει το παιχνίδι της. Παιχνίδι, που είχε στερηθεί τα δύο χρόνια που ο κορονοϊός ήρθε στις ζωές μας. Έγραψε για όλα εκείνα τα παιδιά, 3-4 ετών που τώρα είναι 5-6 και δεν έχουν μνήμες από ατελείωτο παιχνίδι στους παιδοτόπους. Που δεν έχουν αναμνήσεις παιχνιδιού, όπως έχουν τα μεγαλύτερα παιδιά.


https://www.instagram.com/p/CfoU3LTtOL2/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

"Απώλειες λόγω κοβιντ: Τα παιδιά που είναι σήμερα 5-6 χρονών, κάπως έχασαν ολοκληρωτικά τη φάση «παιδότοπος». Δεν έχουν μνήμη από τότε που ήταν 2-3 χρονών και τα πηγαίναμε, και τώρα είναι πολύ μεγάλα για να απολαύσουν όπως πρέπει μια γερή βουτιά μέσα σε πολύχρωμα μπαλάκια. Υπερβάλλω λίγο, μια χαρά διασκεδάζουν και τώρα, αλλά αν έχεις δει τετράχρονο να πέφτει με τα μούτρα στην πισίνα της χαράς, ξέρεις ακριβως τι εννοώ".

Ο "Κοκοβιός" της, όπως ονομάζει χαϊδευτικά την κόρη της, Βικτώρια, είναι ξεχωριστό παιδί. Και αυτό το αντιλαμβάνεται κανείς από τις αναρτήσεις που κάνει για εκείνη. Όλες δείχνουν ότι μεγαλώνει ένα δυναμικό πλάσμα, ξεχωριστό, με έντονη προσωπικότητα και που δεν αφήνει ποτέ να "πέσει τίποτα κάτω". Αυτό το είχε αποκαλύψει και η ίδια με αφορμή τα 5α γενέθλια της κόρης της.


https://www.instagram.com/p/CbDXRu3tX0e/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

"Έχω μια κόρη (δύο έχω, αλλά τώρα θα μιλήσω για τη Βικτώρια) που κάθε μέρα με πυροβολεί με απίθανες ιδέες, αχαλίνωτη φαντασία, πληθωρικά συναισθήματα, ερωτήσεις που δεν ξέρω να απαντήσω. Είναι ένας σίφουνας, δεν την προλαβαίνω. Οπότε, όταν σχεδιάζαμε το πάρτι των γενεθλίων της και ζήτησε απερίφραστα να το κάνει στο σπίτι και όχι σε κανέναν ουάου παιδότοπο, απόρησα με την ασυνήθιστη ολιγαρκεία της. Μέχρι που σιγά σιγά άρχισε να εξηγεί πώς το έχει φανταστεί: ένα πάρτι με στολισμό Encanto (την Isabella, συγκεκριμένα, γιατί «έφτιαξε ένα κάκτο και κατάλαβε πως δεν χρειάζεται να είναι τέλεια!»), φίλτρα μαγείας (ούτως ή άλλως τα μαγειρεύει κάθε μέρα και αυτοαποκαλείται «μαγισσούλα») και spa (για να «χαλαρώσω λιγάκι με τις φίλες μου»). Δεν ξέρω πώς είναι τα άλλα πεντάχρονα, εγώ τέτοιο δεν έχω ξαναματασυναντήσει.
Και του χρόνου, αρχηγέ κοκοβιέ ?"

Η ζωή με δύο κόρες

Μέσα από τις αναρτήσεις της η Ελιάνα Χρυσικοπούλου δεν δείχνει μόνο πώς είναι η ζωή με δύο κορίτσια, αλλά και πώς είναι η ζωή με δύο κορίτσια με μικρή διαφορά ηλικίας.

Δείτε μερικές από τις αναρτήσεις που ξεχωρίσαμε και τα σχόλια που τις συνόδευσε.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved