Δούκισσα Νομικού: «Το μωρό μου μεγάλωσε κι αυτό» - Η νέα φώτο της Αναστασίας

Η γνωστή παρουσιάστρια απαθανάτισε την Αναστασία την ώρα που ζωγράφιζε.

Δούκισσα Νομικού: «Το μωρό μου μεγάλωσε κι αυτό» - Η νέα φώτο της Αναστασίας

Ο καιρός περνάει γρήγορα και αποτυπώνεται με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο στο πόσο αλλάζουν τα παιδιά.

Και πόσο γρήγορα… Τη μια θυμάστε τις στιγμές που κρατούσατε το μωρό στην αγκαλιά σας και την άλλη, το βλέπετε να παίζει μόνο του.

Κάπως έτσι ένιωσε και η Δούκισσα Νομικού τις προάλλες όταν απαθανάτισε την κόρη της να ζωγραφίζει μόνη της.

Η Αναστασία φορούσε ένα υπέροχο καλοκαιρινό φόρεμα σε πράσινο και λευκό χρώμα και είχε τα μαλλιά της πιασμένα με τα αγαπημένα της τσιμπιδάκια.

dutchesss kori

Στη συγκεκριμένη φωτογραφία φαίνεται ένα «μεγάλο» κοριτσάκι. Ίσως γι΄αυτό και η μαμά της σχολίασε: «Το μωρό μου μεγάλωσε κι αυτό».

'Ομως και σε παλιότερο ποστ είχα παραδεχτεί "Είναι απίστευτο το πόσο γρήγορα μεγαλώνουν. Ξέρω πως μέχρι να ανοιγοκλείσω τα μάτια μου θα με έχουν ήδη ξεπεράσει στο ύψος. Και όχι μόνο ??#xazomom #familytime».

Η μικρή Αναστασία

Η Αναστασία, - θα γίνει 3 ετών τον προσεχή Σεπτέμβρη- , έχει μεγάλη αδυναμία στον αδελφό της Σάββα. Τον ακολουθεί παντού μέσα στο σπίτι και παρότι ο μεγάλος αδελφός έχει άλλα ενδιαφέροντα, θα παίξουν μαζί αλλά και με τη μαμά τους φυσικά.

Για την Δούκισσα Νομικού άλλωστε η οικογένειά της είναι το λιμάνι της, η δύναμή της.

Στη gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε χαρακτηριστικές στιγμές των παιδιών της μέσα από τις αναρτήσεις που κατά καιρούς κάνει η όμορφη παρουσιάστρια ( και επιχειρηματίας).

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved