Νόνη Δούνια: Η κόρη της έχει γενέθλια - Οι φωτογραφίες και οι ευχές στο Instagram

Πώς ευχήθηκε στην κόρη της για τα γενέθλιά της.

Νόνη Δούνια: Η κόρη της έχει γενέθλια - Οι φωτογραφίες και οι ευχές στο Instagram

Η κόρη της Νόνης Δούνια και του Κυριάκου Μουρατίδη, έχει γενέθλια σήμερα.

Η Ρία γίνεται 16 ετών και η περήφανη μαμά της, από νωρίς το πρωί ευχήθηκε και δημόσια στην κόρη της, δημοσιεύοντας κοινές τους φωτογραφίες και γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Born on the 4th of July! Ημέρα ανεξαρτησίας... Τυχαίο; Δεν νομίζω ?Χρόνια πολλά στο πιο μαγικό πλάσμα, στην κόρη μας, στην Ρία μας ❤️16 χρόνια μας ομορφαίνεις τη ζωή με την μοναδική προσωπικότητα σου και τον ακέραιο χαρακτήρα σου. Υγεία πάνω από όλα εύχομαι να έχεις και καλοτυχία, εσύ και όλα τα παιδιά του κόσμου! #sweetsixteen #happybirthday #mother&daughter@riamouratidi».


https://www.instagram.com/p/CfkIWblK16w/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Ρία Μουρατίδη είναι πια έφηβη κι όπως βλέπετε, μοιάζει αρκετά στη μητέρα της. Ασχολείται από μικρή με την καλλιτεχνική κολύμβηση κι έχει λάβει πολλές διακρίσεις και μετάλλια.

noni dounia kori agwnes 2

Νόνη Δούνια: Η οικογένεια πάνω από όλα

Για τη Νόνη Δούνια, η οικογένειά της είναι πάνω από όλα. Μετά την περιπέτεια υγείας που είχε, αναθεώρησε πολλά πράγματα στη ζωή της και δίνει πλέον βαρύτητα στα ουσιαστικά, προσπαθώντας τα υπόλοιπα να τα προσπερνά.

Η οικογένειά της είναι το στήριγμά της γι΄αυτό και θέλει να περνούν όσο περισσότερο χρόνο μπορούν όλοι μαζί. Οσο για το αν υπάρχει κάποιο μυστικό για να είναι ένας γάμος ευτυχισμένος, είχε πει μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό»: «Αν αφήσεις τη σχέση, χάνεται. Πρέπει να κάνεις μικρά πράγματα που έκανες και στην αρχή και δεν πρέπει να σταματήσεις».

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες της πολιτικού με την κόρη της στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved