Βασιλική Μιλλούση: «Απεγνωσμένη» στην τοποθεσία «παιδικό δωμάτιο»

Η ανάρτηση της Βασιλικής Μιλλούση που έκανε πολλές μαμάδες με μωρά και νήπια να ταυτιστούν.

Βασιλική Μιλλούση: «Απεγνωσμένη» στην τοποθεσία «παιδικό δωμάτιο»

Η Βασιλική Μιλλούση απολαμβάνει την καθημερινότητα με τις δύο κόρες της. Αυτό φαίνεται και μέσα από τις αναρτήσεις της στα social media στις οποίες συχνά πρωταγωνιστούν τα δύο κορίτσια.

Η μικρές Σοφία και Λένια έχουν μικρή διαφορά ηλικίας και όσο μεγαλώνουν η σχέση τους γίνεται πιο δυνατή. Προς το παρόν απολαμβάνουν να παίζουν και να ζωγραφίζουν μαζί, όπως φαίνεται και από το παρακάτω στιγμιότυπο που είχε δημοσιεύσει παλιότερα ο Λευτέρης Πετρούνιας.

petrounias kores zografiki

Μία νέα φωτογραφία της μικρής Σοφίας, δημοσίευσε πρόσφατα η Βασιλική Μιλλούση. Με αυτήν της την ανάρτηση ταυτίστηκαν πολλές μαμάδες με μικρά παιδιά και θα καταλάβετε τον λόγο ευθύς αμέσως.

vasiliki millousi kori paidiko dwmatio paixnidia

Όπως βλέπετε και στην παραπάνω φωτογραφία, η Σοφία παίζει ατάραχη αφού πρώτα έβγαλε όλα τα παιχνίδια και τα βιβλία από τις κούτες. Το πάτωμα στο δωμάτιο των κοριτσιών είναι γεμάτο με πράγματα και η Βασιλική Μιλλούση περιέγραψε τα συναισθήματά της με ένα Instagram Sticker: απελπισία!

Βασιλική Μιλούση – Λευτέρης Πετρούνιας: Η καθημερινότητα με τις κόρες τους

Ο Ολυμπιονίκης και η Βασιλική Μιλλούση έχουν δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια. Οι κόρες τους είναι προτεραιότητά τους, για αυτό και παίρνουν μαζί τους όσο περισσότερο χρόνο μπορούν. Πολλές φορές μάλιστα τις παίρνουν μαζί και στις προπονήσεις τους και τα δύο κορίτσια έχουν εξοικειωθεί από μικρά με την γυμναστική και τον χώρο του γυμναστηρίου.

Άλλες δραστηριότητες που απολαμβάνουν όλοι μαζί στην καθημερινότητά τους είναι οι βόλτες στην παιδική χαρά και όχι μόνο, η ζωγραφική, η μαγειρική.

Δείτε στιγμιότυπα που έχει δημοσιεύσει το ζευγάρι με τις κόρες του στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved