Ελένη Χατζίδου: Απαθανάτισε το ύφος της Μελίτας όταν νευριάζει και είναι απολαυστικό

Μία ακόμα φωτογραφία με την κόρη της δημοσίευσε η Ελένη Χατζίδου.

Ελένη Χατζίδου: Απαθανάτισε το ύφος της Μελίτας όταν νευριάζει και είναι απολαυστικό

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου είναι ξετρελαμένοι με την κόρη τους και αυτό φαίνεται και από τις αναρτήσεις τους στα social media. H Ελένη Χατζίδου μάλιστα, δημοσιεύει καθημερινά φωτογραφίες και βίντεο με την μικρή Μελίτα και δείχνει στους διαδικτυακούς της φίλους τα κατορθώματά της.

eleni xatzidou eteloklis paulou kori paralia

Μία νέα φωτογραφία με την κόρη της δημοσίευσε η τραγουδίστρια λίγες μέρες πριν. Η Ελένη Χατζίδου έχει την κόρη της αγκαλιά και ποζάρουν στον φακό σε μία elevator selfie. Η γκριμάτσα που κάνουν είναι αυτή του θυμού και η τραγουδίστρια γράφει στο Instagram Story της:

«Όταν νευριάζει παίρνει αυτό το ύφος και πεθαίνω».

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε κι εσείς παρακάτω, το ύφος της μικρούλας είναι άκρως απολαυστικό και καταλαβαίνουμε απόλυτα την τραγουδίστρια που λιώνει κάθε φορά που το βλέπει.

eleni xatzidou kori asanser

Ελένη Χατζίδου: Η καθημερινότητα με την κόρη της μέσα από φωτογραφίες

Η Μελίτα Παύλου θα γίνει τριών ετών τον προσεχή Σεπτέμβρη και είναι σε μία ηλικία που έχει εμπλουτίσει το λεξιλόγιό της με πολλές καινούριες λέξεις, είναι πιο επικοινωνιακή και ανακαλύπτει τον κόσμο γύρω της με κάθε ευκαιρία. Από τις αναρτήσεις των γονιών της ξέρουμε ότι της αρέσει να χορεύει και να τραγουδά, να μαγειρεύει και φυσικά να παίζει εντός και εκτός σπιτιού.

Δείτε φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η Ελένη Χατζίδου με στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved