Ηλέκτρα Αστέρη: Με την κόρη της στο «Μάτι του Διαβόλου» στα Κουφονήσια

Κατάφερε κι έφτασε στη μικρή και απόμερη σπηλιά.

 

Ηλέκτρα Αστέρη: Με την κόρη της στο «Μάτι του Διαβόλου» στα Κουφονήσια

H Ηλέκτρα Αστέρη με τον Ευτύχη Μπλέτσα και τις κόρες τους κάνουν περιοδεία στις Κυκλάδες.

Έχουν επισκεφτεί μέχρι τώρα – και μεταξύ άλλων - , την Πάρο, τη Νάξο αλλά και τα Κουφονήσια.

Όπως σε κάθε ταξίδι τους έτσι και στα κυκλαδίτικα νησιά, ανακαλύπτουν πολλά μέρη, γνωστά και λιγότερο γνωστά.

Μάλιστα η Ηλέκτρα Αστέρη κατάφερε να φτάσει – με μια από τις κόρες της- και στην σπηλιά « Το Μάτι του Διαβόλου», που αρκετοί ταξιδιώτες την αναζητούν στα Κουφονήσια αλλά δεν καταφέρνουν όλοι να τη βρουν.


https://www.instagram.com/p/CfBeJjVLC09

Όπως έγραψε η ίδια σε ποστ δεν είναι τόσο δύσκολο.

«Το μάτι του διαβόλου

Σας μίλησα και σε προηγούμενο ποστ για αυτό το σημείο, όμως θέλω να σας πω λίγα ακόμη, για αυτό δράττομαι της ευκαιρίας.

Για να φτάσεις λοιπόν στην "Πισίνα" και το "Μάτι του διαβόλου", δεν είναι δύσκολο. Θέλει απλώς περπάτημα. Είναι πιθανό όμως να μην τα δεις και να περάσεις από δίπλα τους. Για αυτό θέλει να βλέπεις προσεκτικά που είσαι και που πηγαίνεις.

Θα βοηθήσει πολύ να έχεις ανοιχτό το Google maps. Ολα αυτά τα λέω γιατι έλαβα αρκετά μηνυματα από εσάς που μου λέτε ότι πήγατε αλλά δεν μπορέσατε να βρείτε ούτε την πισίνα ούτε το μάτι του διαβόλου.

Επίσης πάντα βοηθάει να έχεις στην παρέα έναν πρόσκοπο που ξέρει πολύ καλά τον προσανατολισμό του και μπορεί εύκολα να βρει τον δρόμο. ? Εγώ έχω πάντα τον καλύτερο πρόσκοπο και ταξιδιώτη @ftbletsas.

Πέρα από την πλάκα, να σας πω ότι για κάτι τέτοια ζω. Το ταξίδι αποκτά νόημα για μένα πλέον όταν περπατάμε για να πάμε κάπου, όταν ανεβαίνουμε κάποια κορυφή, όταν κοπιάζουμε για να φτάσουμε κάπου και όταν τελικά η θέα/το μέρος μας ανταμοιβει για τον κόπο μας.

Ακούραστοι να είστε στα ταξίδια σας. Να εξευρευνειτε, να επισκεπτεστε, να ανακαλύπτετε. Το καινούριο, το αλλιώτικο. Να τις γλεντατε τις μέρες που έχετε πανω σ'αυτή τη Γη. Γιατί τελικά η ζωή είναι ένα μεγάλο γλέντι με σκόρπιες πικρες. Ή μία μεγάλη πίκρα με σκόρπια γλέντια. Ανάλογα πως θα το δει κανείς. (Εγώ επιλέγω το πρώτο).

Και μην ξεχνάτε. Αγκαλιά. Πάνω από όλα αγκαλιά και αγάπη. Αυτά κινούν τον κόσμο μας. Αυτά τον κάνουν καλύτερο.»

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε από τα Κουφονήσια στη gallery που ακολουθεί.

DPG Network
Δείτε επίσης
© 2012-2022 Mothersblog.gr - All rights reserved