Αντελίνα & Χάρης Βαρθακούρης: Εκδρομή στη Σύμη με τις κόρες τους (εικόνες)

Τις φωτογραφίες δημοσίευσε στο Instagram ο τραγουδιστής.

Αντελίνα & Χάρης Βαρθακούρης: Εκδρομή στη Σύμη με τις κόρες τους (εικόνες)

Οι καλοκαιρινές διακοπές έχουν ξεκινήσει για τον Χάρη και την Αντελίνα Βαρθακούρη που βρέθηκαν οικογενειακώς στη Σύμη. Ο τραγουδιστής δημοσίευσε φωτογραφίες με τις κόρες του και τη σύζυγό του η οποία είχε χθες τα γενέθλιά της:

«Ξεκινάμε από το ότι είναι 29 Ιουνίου και η κολώνα του σπιτιού μας, @adelina_varthakouri, έχει γενέθλια!

Έρωτά μας, σε λατρεύουμε, σε καμαρώνουμε και σ’ευχαριστούμε που μας (με, κυρίως) ανέχεσαι και μας φροντίζεις και μας προσέχεις!

Χωρίς εσένα θα ήμασταν (οκ, ήμουν) για κλάματα! Να είσαι γερή, τυχερή και, πάνω από όλα, υπομονετική» έγραψε μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του.

antelina varthakouri xaris kores sumi 8

Η Αντελίνα από την άλλη δηοσιεύοντας και αυτή μία φωτογραφία από τη Σύμη έγραψε:

«38 ετών σήμερα!!!

Όλα όσα χρειάζομαι τα κρατώ σφιχτά στην αγκαλιά μου…εκεί βρίσκεται η δύναμη μου, η ψυχική και η πνευματική μου υγεία, τα όνειρα μου, το σήμερά μου, εκεί βρίσκω τον δικό μου Θεό, εκεί ταπεινώνομαι και γίνομαι καλύτερος άνθρωπος.

Είμαι ευτυχισμένη και γεμάτη που ζω και μεγαλώνω, λέω φωναχτά και μου υπενθυμίζω την ηλικία μου, προσεύχομαι να μην χάσω τον δρόμο μου και τις αξίες μου, κοιτάω με ορθάνοιχτα μάτια τα λάθη μου, δεν φοβάμαι, έχω αμέτρητα όνειρα και είμαι εδώ να παλέψω γι’ αυτά, να αντέχω να χάνω, να ρουφάω κάθε μέρα γνώση, να νικάω και να διασκεδάζω τις νίκες μου.

Η φετινή χρονιά ήταν μια μεγάλη νίκη για μένα σε πολλά επίπεδα. Νιώθω κερδισμένη και είμαι γιατί αυτή τη χρονιά έμαθα πως το νόημα είναι αλλού, αλλού είναι ο πλούτος, αλλού κατοικούν οι αξίες, αυτές που κανείς δεν μπορεί να σου κλέψει.

Αποστασιοποιήθηκα όταν ένιωσα πως κάτι έκανα λάθος, κάτι δεν έβλεπα σωστά και μου έδωσα χώρο και χρόνο. Οτιδήποτε άλλο με αφήνει παγερά αδιάφορη γιατί πολύ απλά τη ζωή μου την δημιουργώ εγώ, τα όνειρά μου τα κατακτώ εγώ, στο “πλοίο” της ζωής μου είμαι καπετάνισσα εγώ κι εγώ κάνω κουμάντο, εγώ ορίζω το αν “κάνω”, εγώ με “κοστολογώ” κι εγώ αποφασίζω αν θα παίξω και σε ποιο γήπεδο γιατί εγώ παίρνω την ευθύνη.

Μην φοβάστε να σας αγαπάτε, μην ντρέπεστε να σας δίνετε αξία…αν δεν δώσετε εσείς στον εαυτό σας τότε δεν θα σας δώσει κανείς.

Χαμογελάστε, δουλέψτε σκληρά, έχετε αγάπη, αξιοπρέπεια, υπομονή, ντομπροσύνη και θα καταφέρετε τα πάντα.
Μην επιτρέψετε σε κανέναν να σας σταματήσει.

Να θυμάστε πάντα πως ο χρόνος είναι σοφός…ο χρόνος δίνει όλες τις απαντήσεις, ο χρόνος σε δικαιώνει αν αξίζεις και σε αποδομεί αν έχεις φερθεί άτιμα.

Ευχαριστώ τους ανθρώπους της ζωής μου, την οικογένειά μου, τους φίλους μου, τους συνεργάτες μου που δεν σταμάτησαν να μου κρατούν το χέρι ακόμα κι όταν έξω είχε πολλά μποφόρ.

Είμαι ευγνώμων σε αυτούς που αγαπώ και με αγαπούν και σε αυτούς που με δυσκόλεψαν και με πόνεσαν…όλοι σας με κάνατε καλύτερη!

38 καλώς ήρθατε…
Ζωή σε περιμένω…
Σας αγαπώ πολύ, σας ευχαριστώ μέσα απ’ την καρδιά μου!
Σηκώνω πανιά για καινούργια ταξίδια αλλά πάντα με την ίδια παρέα…με αυτούς που δεν μου άφησαν το χέρι!
Χρόνια μου πολλά!»

Ο τραγουδιστής ταξίδεψε στη Σύμη μετά τη συναυλία του στη Ρόδο, ενώ η Αντελίνα και οι μικρές Μελωδία και Λιόνα ήταν ήδη εκεί. Όπως αναφέρει, έμεινε στο νησί μόνο ένα 24ωρο αλλά τα έκαναν όλα, το κατα-ευχαριστήθηκε και μάλιστα, σκέφτονται να ξαναπάνε μέσα στο καλοκαίρι.

Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε τα δύο κορίτσια φοράνε μαγιό και η μία τουρμπάνι στο κεφάλι, όπως η μαμά της. Όλη η οικογένεια χαμογελάει στον φακό και είναι εμφανές ότι περνάνε υπέροχα και απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα.

«Παιδιά η Σύμη είναι μια κούκλα. Έμεινα ένα 24ωρο αλλά σας ορκίζομαι πως ένιωσα σαν να ήταν μια εβδομάδα…

…Είναι τόσο όμορφο και φιλόξενο το νησί που λέμε να ξαναπάμε...φέτος!»

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε ο τραγουδιστής στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved