Κατερίνα Παπουτσάκη: Φωτογράφισε τον γιο της στη φουσκωτή πισίνα

Ένα ακόμα στιγμιότυπο με τα παιδιά της δημοσίευσε η Κατερίνα Παπουτσάκη στο Instagram.

Κατερίνα Παπουτσάκη: Φωτογράφισε τον γιο της στη φουσκωτή πισίνα

Η Κατερίνα Παπουτσάκη αγαπά το καλοκαίρι και αυτό φαίνεται και μέσα από τις ανέμελες καλοκαιρινές φωτογραφίες που δημοσιεύει στα social media. Με κάθε ευκαιρία η ηθοποιός και τα παιδιά της επισκέπτονται κοντινά νησιά (κυρίως το Αγκίστρι) και παραλίες εντός Αττικής. Η ανεμελιά, η ξεγνοιασιά και η ευτυχία αποτυπώνονται σε φωτογραφίες όπως παρακάτω.


https://www.instagram.com/p/CebRy8qIRMF/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όταν,δε, η εξόρμηση στην παραλία δεν αποτελεί επιλογή, καταφεύγουν σε εναλλακτικές λύσεις όπως τις φουσκωτές πισίνες στην αυλή. Η ηθοποιός δημοσίευσε μία ακόμα φωτογραφία, αυτή τη φορά του μικρού Κίμωνα. Το αγοράκι κάθεται με τα παιχνίδια του μέσα στην φουσκωτή πισίνα και απολαμβάνει το δροσερό νερό.

katerina papoutsaki gios pisina

Κατερίνα Παπουτσάκη: Η καθημερινότητα με τους γιους της μέσα από φωτογραφίες

Τώρα που τα δύο αγόρια, Κίμωνας και Μάξιμος, έχουν μεγαλώσει, η Κατερίνα Παπουτσάκη, δημοσιεύει πιο συχνά φωτογραφίες τους. Αν και η χρονιά που μας πέρασε ήταν μία γεμάτη χρονιά για την ηθοποιό, με γυρίσματα για τη σειρά "Τα Καλύτερά μας Χρόνια", νέα τραγούδια και τη συμμετοχή της στο show "Your Face Sounds Familiar" στον ρόλο του κριτή, πάντα καταφέρνει να βρίσκει χρόνο για τους γιους της.

Αγαπημένες τους δραστηριότητες; Οι βόλτες, τα παιχνίδια και η ενασχόληση με του μουσική.

katerina papoutsaki gios mousiki 2

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η Κατερίνα Παπουτσάκη με τους γιους της στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved