Σάκης Ρουβάς: Με τα παιδιά του στα παρασκήνια της συναυλίας στο Ηρώδειο

Τα παιδιά του Σάκη Ρουβά και η Κάτια Ζυγούλη στο πλευρό του τραγουδιστή.

Σάκης Ρουβάς: Με τα παιδιά του στα παρασκήνια της συναυλίας στο Ηρώδειο

Η μεγάλη συναυλία που πραγματοποιήθηκε χθες στο Ηρώδειο ήταν μία συναυλία συμβολική για την επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα στην Ελλάδα. Το «παρών» έδωσαν σπουδαίοι καλλιτέχνες από όλον τον κόσμο ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση του διεθνούς φήμης μουσικοσυνθέτη Desmond Child. Μεταξύ αυτών οι Alice Cooper, Bonnie Tyler, Rita Wilson, Tabitha Fair. Από Έλληνες καλλιτέχντες, στη σκηνή εμφανίστηκαν ο Σάκης Ρουβάς και ο Γιώργος Λεμπέσης.


https://www.instagram.com/p/CfRzvGltMxv/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στη συναυλία παρευρέθηκε πλήθος κόσμου, ενώ από την πολιτική σκηνή ηχηρό «παρών »έδωσαν η υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λίνα Μενδώνη, ο Υφυπουργός πολιτισμού Νικόλας Γιατρομανωλάκης και ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.

Σάκης Ρουβάς: Στο παρασκήνιο με τα παιδιά του και την Κάτια Ζυγούλη

Από το πλευρό του καλλιτέχνη δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα τέσσερα παιδιά του και η σύζυγός του, Κάτια Ζυγούλη. Ο ηθοποιός έχει αποδείξει ότι για εκείνον η οικογένειά του είναι πάνω από όλα. Οι έξι τους είναι πολύ δεμένοι, περνούν χρόνο μαζί, ενώ και οι δύο γονείς δημοσιεύουν συχνά φωτογραφίες από τις δραστηριότητες που κάνουν οικογενειακώς εντός και εκτός σπιτιού.


https://www.instagram.com/p/CQVpLcNhMnr/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τις φωτογραφίες από τα παρασκήνια δημοσίευσε ο τραγουδιστής σε Instagram Story και έγραψε: «Ξεχωριστές επισκέψεις μετά τη συναυλίας». Τα παιδιά του τον πλησιάζουν, τον αγκαλιά τους, ενώ η Κάτια Ζυγούλη κοιτά τον σύζυγό της, γελαστή και συγκινημένη.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε ο Σάκης Ρουβά στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved