Νικολέττα Ράλλη: Φωτογράφισε την κόρη της στην παραλία

Η μικρή Σοφία έκλεψε τις εντυπώσεις με το ροζ της καπέλο.

Νικολέττα Ράλλη: Φωτογράφισε την κόρη της στην παραλία

Οι καλοκαιρινές διακοπές έχουν ήδη ξεκινήσει για τη Νικολέττα Ράλλη. Η δημοσιογράφος είχε ταξιδέψει πρόσφατα στην Κρήτη, ενώ αμέσως μετά βρέθηκε στη Νάξο. Και από τους δύο προορισμούς η διάσημη μαμά δημοσίευσε υπέροχες φωτογραφίες, στις οποίες τις εντυπώσεις έκλεψε η κόρη της, Σοφία.

Το κοριτσάκι έγινε φέτος δύο ετών και έχει μεγαλώσει αρκετά, περπατάει μόνη της και θέλει να ανακαλύπτει ό,τι υπάρχει γύρω της. Ανήμερα των γενεθλίων της μικορύλας, η Νικολέττα Ράλλη δημοσίευσε την παρακάτω φωτογραφία με την μικρούλα να φοράει ένα μπλε φόρεμα. Στην ανάρτησή της έγραψε: «Χρόνια πολλά ήλιε μου»


https://www.instagram.com/p/Ceq2II3oJHL/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Από την Κρήτη, η Νικολέττα Ράλλη μοιράστηκε στιγμιότυπα από την πισίνα, τις βόλτες τους ακόμα και τα φαγητά που έτρωγαν.

nikoletta rali kori kriti

Μετά την Κρήτη, σειρά είχε η Νάξος. Μαμά και κόρη βρέθηκαν στο μεγάλο νησί των Κυκλάδων από όπου και δημοσίευσαν νέες φωτογραφίες.

kori nikoletas ralli

Μία νέα φωτογραφία της κόρης της δημοσίευσε η παρουσιάστρια και λίγες μέρες πριν. Η Νικολέττα Ράλλη απαθανάτισε την κόρη της με ροζ καπέλο και την πάνα της να περπατάει στην ακροθαλασσιά και αυτή ήταν μακράν από τις πιο καλοκαιρινές αναρτήσεις που είδαμε στο timeline μας.


https://www.instagram.com/p/CfRf1vBI5u9/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες της παρουσιάστριας με την κόρη της στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved