Τζένη Μπότση: Η κόρη της κάνει κανόε καγιάκ στην Ικαρία (εικόνες)

H ηθοποιός επέλεξε για πρώτο προορισμό αυτό το καλοκαίρι το πιο αγαπημένο της νησί και δεν είναι άλλο από την…. Ικαρία!

Τζένη Μπότση: Η κόρη της κάνει κανόε καγιάκ στην Ικαρία (εικόνες)

Η Τζένη Μπότση έχει φέρει στον κόσμο εδώ και τρία χρόνια την κορούλα της, Αλίκη, η οποία της έχει κλέψει την καρδιά και είναι η πρώτη της προτεραιότητα.

Η ηθοποιός αφιερώνει όσο πιο πολύ χρόνο μπορεί στην φροντίδα της και αρκετές φορές έχει εκμεταλλευτεί τον ελεύθερο χρόνο της για να περάσει χαρούμενες στιγμές μαζί της.

'Ετσι λοιπόν μαμά και κόρη αποφάσισαν να πάνε στο αγαπημένο τους νησί και να περάσουν ξέγνοιαστες στιγμές.

Η Τζένη Μπότση είναι γνωστό ότι λατρεύει το νησί του Ικάρου, γι’ αυτό το λόγο εξάλλου έχει χτίσει εκεί και ένα φανταστικό πέτρινο σπίτι, που είναι πάνω από τη θάλασσα και έχει όλο το Αιγαίο στα πόδια του.

Η μαμά Τζένη και η μικρή Αλίκη κάνουν τις «περατζάδες» τους στο γραφικό λιμάνι του Ευδήλου, και πάνε για μπανάκι στη Μεσαχτή.

Όπου εκεί βρίσκεται μια από τις μεγαλύτερες αν όχι η μεγαλύτερη σχολή σερφ. H μικρή Αλίκη είναι μέσα στο κανό της και η περήφανη μαμά, σχολιάζει στην φωτογραφία: «Ετοιμάζεται η επόμενη γενιά».

ikaria surf school

Η γνωστή ηθοποιός ρώτησε την κορούλα της πώς τα περνάει μαζί της στην Ικαρία και εκείνη της απάντησε ότι περνάει φανταστικά!

Η μικρή Αλίκη είναι έτοιμη για Ικαριώτισσα, το μόνο που μένει είναι να της δείξει η μαμά της να χορεύει και τον ικαριώτικο (η μαμά Τζένη τον χορεύει τέλεια)!

evdilos

Αυτό που κάνει τη σχέση μαμάς και κόρης ξεχωριστή είναι ότι εκτός από οικογένεια είναι και καλές φίλες, περνάνε υπέροχες στιγμές μαζί, και οι δυο τους όταν έχουν η μια την άλλη δεν χρειάζονται τίποτα!

Δείτε και άλλες υπέροχες φωτογραφίας της μαμάς Τζένης με το Αλικάκι της στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved