Λευτέρης Πετρούνιας: Το θρεπτικό γεύμα που τρώει η κόρη του

Μπαμπάς και κόρη αγαπούν αυτό το γεύμα.

Λευτέρης Πετρούνιας: Το θρεπτικό γεύμα που τρώει η κόρη του

O Λευτέρης Πετρούνιας έχει αδυναμία στις δύο κόρες του και συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες τους στα social media. Μαζί πηγαίνουν βόλτες, κάνουν δημιουργικές δραστηριότητες στο σπίτι, ενώ πολύ συχνά τις παίρνει μαζί του και στην προπόνηση.


https://www.instagram.com/p/CcDrOQBL9JC/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πρόσφατα ο Ολυμπιονίκης μοιράστηκε ακόμα ένα στιγμιότυπο με τους ακολούθους του, αυτή τη φορά με την μεγάλη του κόρη, Σοφία. Το κοριτσάκι τρώει ψωμί με γάλα και ταχίνι και ο Λευτέρης Πετρούνιας αποκαλύπτει ότι αυτό είναι ένα αγαπημένο γεύμα και για τον ίδιο.

petrounias kori geyma

Ταχίνι: Τα σημαντικά οφέλη για τα παιδιά

Το ταχίνι είναι πλούσιο σε λιπαρά οξέα και σε θρεπτικά συστατικά που επιδρούν ευεργετικά στον οργανισμό μικρών και μεγάλων. Πιο συγκεκριμένα, τα οφέλη είναι τα εξής:

  • Ενισχύει την πέψη καθώς οι σπόροι σουσαμιού περιέχουν πολλά πεπτικά ένζυμα. Αυτό βοηθά στη βελτίωση της πεπτικής ικανότητας του παιδιού.
  • Βελτιώνει το μεταβολισμό των παιδιών.
  • Ενισχύει και βελτιώνει τη λειτουργία του ήπατος του παιδιού.
  • Ενισχύει και θρέφει τα μαλλιά, καθώς το ταχίνι είναι σημαντική πηγή σιδήρου που βοηθά στο σχηματισμό ερυθρών αιμοσφαιρίων στο σώμα.
  • Καταπραΰνει τα νεύρα. Το κάλιο είναι ένα μέταλλο που εξασφαλίζει τη σωστή λειτουργία της καρδιάς και του νευρικού συστήματος.
  • Βοηθά το παιδί στην αντιμετώπισης της δυσκοιλιότητας καθώς και στη βελτίωση του αναπνευστικού συστήματος. Ένα μείγμα ταχίνι με τζίντζερ και μέλι είναι ιδανικό για το παιδί σας όταν δεν μπορεί να αναπνεύσει. Μπορείτε επίσης απλά να προσθέσετε ταχίνι σε ένα ποτήρι βραστό νερό και να το προσφέρετε στο παιδί σας αν διαπιστώσετε ότι έχει πρόβλημα με την αναπνοή του.
  • Το ταχίνι έχει καταπραϋντική επίδραση στο νευρικό σύστημα του παιδιού.
  • Δίνει ενέργεια

Λευτέρης Πετρούνιας: Η καθημερινότητα με τις κόρες τους

Μπαμπάς και κόρες αγαπούν τις βόλτες, τις κούνιες και τις δημιουργικές δραστηριότητες όπως της ζωγραφική. Η καθημερινότητα του Ολυμπιονίκη με τις κόρες του αποτυπώνεται μέσα από τις αναρτήσεις τους στα social media και εμείς διαλέξαμε μερικές από τις αγαπημένες μας.

Δείτε τις στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved