Αντιγόνη Ψυχράμη: Η ανάρτηση με τον γιο και τον σύζυγό της μετά τα νέα της εγκυμοσύνης

Οι φοβερές φωτογραφίες με τους σούπερ ήρωες της ζωής της, όπως τους αποκαλεί!

Αντιγόνη Ψυχράμη: Η ανάρτηση με τον γιο και τον σύζυγό της μετά τα νέα της εγκυμοσύνης

Λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση της δεύτερη εγκυμοσύνης της, η Αντιγόνη Ψυχράμη δημοσίευσε φωτογραφία δείχνοντάς μας τους δύο ήρωες της ζωής της. Τον άνδρα της και τον γιο της.

Ο μικρός, όπως μπορείτε να δείτε στη φωτογραφία έχει facepainting μαύρου πάνθηρα και ποζάρει χαρούμενος δίπλα στον μπαμπά του, Δημήτρη Μακαλιά.


https://www.instagram.com/p/CfHfDuKr1Gp/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η γλυκιά μαμά σχολίασε τη φωτογραφίας της «Οι σουπερ ήρωές μου. Ο μαύρος πάνθηρας, και ο μπαμπάς». Έχει δίκιο η Αντιγόνη, οι μπαμπάδες είναι σούπερ ήρωες!

Η Αντιγόνη Ψυχράμη έγκυος για δεύτερη φορά

Η γνωστή ηθοποιός ανακοίνωσε και επισήμως την εγκυμοσύνη της με ένα υπέροχο πλάνο το οποίο και ανέβασε στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram. Φορώντας ένα ποδηλατικό κολάν και ένα πουκάμισο το οποίο άφηνε ακάλυπτη την κοιλίτσα της, το look ολοκλήρωσε με το χαμόγελο της ευτυχίας και την εξής λεζάντα: «Η οικογένειά μας μεγαλώνει. Ευλογία».

Στο καρουζέλ την ανάρτησης, συμπεριλαμβάνονται ακόμα δύο φωτογραφίες με τον 4 ετών γιο τους, Χάρη, οι οποίες και θα σε κάνουν να «λιώσεις».


https://www.instagram.com/p/CfD6RjHLAy-/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι απίθανες φώτο με τον γιο της

Εμείς διαλέξαμε 7 φωτογραφίες που ξεχωρίσαμε στον λογαριασμό της με τον μικρό της γιο και σας τις παρουσιάζουμε παρακάτω.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved