Νάντια Μπουλέ: Κάνει γυμναστική με την 11 μηνών κόρη της

Η ηθοποιός έχει αγκαλιά την μικρή Σεμέλη και γυμνάζονται παρέα.

Νάντια Μπουλέ: Κάνει γυμναστική με την 11 μηνών κόρη της

Για την Νάντια Μπουλέ η γυμναστική και η υγιεινή διατροφή είναι τρόπος ζωής. Μέσα από το προφίλ της στο Instagram συχνά δίνει συμβουλές σε άνδρες και γυναίκες για το συνολικό «ευ-ζειν».

Η γυμναστική δεν λείπει από την καθημερινότητά της και ακόμα και όταν είναι στο σπίτι ξεκλέβει λίγο χρόνο για να κάνει τις ασκήσεις της. Αγαπημένος της χώρος για να γυμνάζεται δε, είναι το δωμάτιο της μικρής Σεμέλης από το οποίο συχνά δημοσιεύει βίντεο και φωτογραφίες.

nadiaboule gimnastiki2

Αυτή τη φορά, η Νάντια Μπουλέ δεν κατάφερε να γυμναστεί ανενόχλητη και μαζί της είχε το 11 μηνών κοριτσάκι. Η ηθοποιός κάθεται ανάσκελα στο πάτωμα με σηκωμένα πόδια και γυμνάζει τους κοιλιακούς της και πάνω της κάθεται μπρούμυτα η μικρή Σεμέλη.

nadia mpoule gumnastiki me to mvro

Γυμναστική μαζί με το μωρό – Τα άγνωστα οφέλη

Η γυμναστική μαζί με το μωρό είναι στην πραγματικότητα μία πολύ ωφέλιμα δραστηριότητα τόσο για τη νέα μητέρα όσο και για το βρέφος. Κάνοντας γυμναστική μαζί ενισχύετε το μεταξύ σας δέσιμο, και το βρέφος εκτίθεται σε ερεθίσματα ενώ παράλληλα ενδυναμώνει τους μύες του.

Μη ξεχνάτε επίσης ότι η συστηματική άσκηση ενδυναμώνει το μυοσκελετικό σύστημα, βελτιώνει τη διάθεση, βοηθάει στη διατήρηση ενός υγιούς και φυσιολογικού βάρους, δυναμώνει την καρδιά και τους πνεύμονες.

Νάντια Μπουλέ: Ένας χρόνος μαμά

Η ηθοποιός έφερε στον κόσμο την κόρη της τον Ιούλιο του 2021. Αυτόν τον έναν χρόνο η καθημερινότητα της Νάντιας Μπουλέ, έχει αλλάξει σίγουρα πολύ και από τις αναρτήσεις της στα social media βλέπουμε ότι αυτή περιλαμβάνει παιχνίδια, βόλτες, αγκαλιές με το μωρό και δουλειά, μίας και συμ-παρουσιάζει την εκπομπή Dot με τον Μίνωα Θεοχάρη.


https://www.instagram.com/p/CdnQFzisaVq/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δείτε φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η Νάντια Μπουλέ με την μικρή Σεμέλη στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved