Ραφαέλα Ψαρρού: Περήφανη για τον γιο της - Το μετάλλιο και η πρόκριση για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα

Ήθελε να μοιραστεί τη χαρά της με τους διαδικτυακούς της φίλους η Ραφαέλα Ψαρρού και δημοσίευσε τις ωραιότερες φωτογραφίες του γιου της.

Ραφαέλα Ψαρρού: Περήφανη για τον γιο της - Το μετάλλιο και η πρόκριση για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα

"Η σημερινή ημέρα με έχει γεμίσει συναισθήματα , η αλήθεια είναι ότι αυτές τις δυο ημέρες τις περιμέναμε αρκετό καιρό γιατί στόχος του Φιλίππου ήταν να καταφέρει να κερδίσει μια θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα.", άρχισε να γράφει η Ραφαέλα Ψαρρού, δείχνοντας μια σειρά από φωτογραφίες του γιου της και εξηγώντας το άγχος που είχαν όλο αυτό το διάστημα.

"Άγχος αρκετό , κούραση τρέξιμο γιατί το να κάνει 8-10 ώρες προπόνηση εβδομαδιαία μαζί με όλες τις σχολικές του υποχρεώσεις και τις δικές μας φυσικά δεν είναι εύκολο ούτε για εκείνον ούτε και για εμάς! Υπάρχουν λοιπόν οι μερες που κουραζόμαστε και γκρινιάζουμε γιατί δεν προλαβαίνουμε να πάρουμε ανάσα και εκείνος γιατί τρέχει και δεν φτάνει και όμως έρχεται αυτή η στιγμή που όλο αυτό που περιγράφω διαγράφεται μονομιάς! Που οι κόποι όλων μας και κυρίως οι δικοί του ανταμείβονται! Είσαι ο καλύτερος άνθρωπος που έχω γνωρίσει όπως λέει ο μπαμπάς @yiorgoskaravas_official και είμαστε περήφανοι όχι για τα χρυσά μετάλλια αλλά για την χρυσή σου καρδιά !! Πάντα δίπλα σου όπως μπορούμε να σε στηρίζουμε σε όλες σου τις επιλογές ! Σ ´αγαπάμε".

Ο Φίλιππος, γιος της Ραφαέλας και του Γιώργου Καράβα, λατρεύει τη γυμναστική και όπως φαίνεται έχει θέσει τον πήχη ψηλά.


https://www.instagram.com/p/CYhGI1DsptN/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η περήφανη μαμά του παρακάτω. Εμείς δεν έχουμε παρά να πούμε ένα μεγάλο μπράβο τόσο σε εκείνον όσο και σε όλα τα παιδιά που βλέπουν τους κόπους τους να αποδίδουν καρπούς.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved