Γυναίκα γέννησε σε σούπερ μάρκετ με τη βοήθεια των υπαλλήλων

Το ασθενοφόρο κατέφθασε όταν πλέον το μωρό είχε γεννηθεί.

Γυναίκα γέννησε σε σούπερ μάρκετ με τη βοήθεια των υπαλλήλων
pexels.com / Isaac Taylor

Οι υπάλληλοι ενός σούπερ μάρκετ στο Lanarkshire της Σκωτίας θα θυμούνται για πάντα όσα έζησαν πρόσφατα.

Ήταν περίπου 5 το απόγευμα όταν άκουσαν μια γυναίκα να καλεί σε βοήθεια από την τουαλέτα του καταστήματος. Έσπευσαν να δουν τι συμβαίνει και έμειναν έκπληκτοι με αυτό που αντίκρισαν.

Μια έγκυος της οποίας είχαν σπάσει τα νερά, γεννούσε μπροστά στα μάτια τους.

Οι ψυχραιμότεροι προσπάθησαν να της συμπαρασταθούν ενώ ένας υπάλληλος συνέβαλε σημαντικά στη γέννηση του μωρού.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του dailyrecord.co.uk, η Lorraine Jordan, πελάτισσα του σούπερ μάρκετ έφτασε στο κατάστημα όταν το ασθενοφόρο μετέφερε τη μητέρα και το μωρό στο νοσοκομείο.

Η ίδια ζήτησε να μάθει τι έγινε κι ένας υπάλληλος της περιέγραψε όλα όσα είχαν συμβεί.

moro gennithike se souper market1

φώτο: pexels.com / Vidal Balielo Jr.

«Ήταν ένα μέλος του προσωπικού που βοήθησε να γεννηθεί το μωρό. Μου είπαν ότι άκουσε κάποιον να ουρλιάζει για βοήθεια και ότι αυτή η φωνή ερχόταν από τις τουαλέτες».

Από την πλευρά του ο διευθυντής του καταστήματος Nicky Sutherland, έστειλε τα συγχαρητήριά του στη μαμά και το μωρό και είπε ότι ήταν απίστευτα περήφανος για την ομάδα του.

«Είμαι απίστευτα περήφανος για την ομάδα μου, η οποία ενήργησε γρήγορα για να βοηθήσει έναν συνάνθρωπό μας και να γεννηθεί ένα μωράκι με ασφάλεια στο κατάστημά μας», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η υπηρεσία ασθενοφόρων της Σκωτίας επιβεβαίωσε ότι κλήθηκε να παρευρεθεί στο σούπερ μάρκετ λέγοντας ότι δύο ασθενείς μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο: «Δύο ασθενοφόρα στάλθηκαν στο σημείο και δύο ασθενείς μεταφέρθηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Wishaw».

Τόσο η μαμά όσο και το μωρό είναι καλά στην υγεία τους χωρίς να έχουν γίνει γνωστές περαιτέρω λεπτομέρειες για το περιστατικό.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved