Ελίνα Παπίλα: Το ξεκαρδιστικό βίντεο με την κόρη της που έγινε viral

Κάθε γονιός ταυτίστηκε!

Ελίνα Παπίλα: Το ξεκαρδιστικό βίντεο με την κόρη της που έγινε viral

Την Ελίνα Παπίλα είχαμε την ευκαιρία να την βλέπουμε καθημερινά μέσα από την πρωινή εκπομπή του Star «Breakfast @Star», μαζί με τον Γιώργο Καρτελιά.

Η παρουσιάστρια κατάγεται από τη Χαλκίδα και είναι παντρεμένη με τον Αντώνη Κελαϊδίτη. Μαζί έχουν αποκτήσει τρία υπέροχα παιδιά.

Η Ελίνα Παπίλα λατρεύει τα παιδιά της και είναι αρκετά ενεργή στα social media. Συχνά μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της, δείχνοντας είτε την κόρη της Σοφία, είτε τον γιο της Δημήτρη, είτε τη μικρότερη κόρη της που ήρθε στον κόσμο τον Οκτώβριο του 2020. Εκτός από φωτογραφίες όμως, η παρουσιάστρια δημιουργεί και χιουμοριστικά βίντεο TikTok με τα παιδιά της.

Το πιο πρόσφατο μάλιστα; Κατάφερε να γίνει viral.


https://www.instagram.com/reel/CeegTUCINCA/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όπως βλέπετε και εσείς η κόρη της ζητάει τον κωδικό WiFi η μανούλα της τον λέει αλλά εκείνη δεν τον καταλαβαίνει.

Οι αναρτήσεις με τα παιδιά της

Οι αναρτήσεις που έχει κάνει με τα τρία της παιδιά δείχνουν την αγάπη που τους έχει. Κάποια στιγμή με αφορμή τα 13α γενέθλια της κόρης της, Σοφίας, είχε γράψε: "Όταν ήσουν πολύ μικρή, μπορούσα να γιατρεύω τα πάντα μ’ ένα φιλί. Θα ήθελα να έχω μαγικές ικανότητες για να μπορώ να γιατρεύω πάντοτε οτιδήποτε σε πληγώνει. Όμως το μόνο που μπορώ να κάνω, είναι να είμαι πάντα κοντά σου.. Πάντα.
Χρόνια πολλά μωράκι μου! Σ´αγαπώ ως το άπειρο κι ακόμα περισσότερο..!!! ??",

Παρακάτω ακολουθούν μερικές ακόμη όμορφες φωτογραφίες.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved