Ηλέκτρα Αστέρη: Γιατί πρέπει μια μαμά να την ακολουθήσει στο Instagram

Μια influencer που εμπνέει κάθε μαμά!

Ηλέκτρα Αστέρη: Γιατί πρέπει μια μαμά να την ακολουθήσει στο Instagram

Ο Ευτύχης Μπλέτσας και η Ηλέκτρα Αστέρη είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Οι δύο τους είναι πολλά χρόνια μαζί, ενώ έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια και έχουν αποκτήσει δύο κορούλες, που ακούνε στα δύο πανέμορφα ονόματα Ίριδα και Νεφέλη.

Μάλιστα τόσο ο Ευτύχης Μπλέτσας, όσο και η Ηλέκτρα Αστέρη είναι αρκετά ενεργοί στα social media και μοιράζονται συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Η Ηλέκτρα Αστέρη δεν είναι μια Influencer «στημένη», είναι μια γυναίκα πέρα για πέρα αληθινή, που μέσα από τις φωτογραφίες της εμπνέει, μας δείχνει πώς ακριβώς είναι η μητρότητα, και περνάει πολλά μηνύματα.

Σε πρόσφατη ανάρτησή της αναφέρθηκε στις Πανελλήνιες.

Συγκεκριμένα, η γνωστή μαμά, έγραψε στην φωτογραφία της:

«Ένα μεγάλο Respect και στα παιδιά που σήμερα τελείωσαν τις πανελλήνιες. Χίλια μπράβο για την προσπάθεια και τον κόπο σας, αλλά να θυμάστε πως ο βαθμός που θα σας βάλει ο καθηγητής δεν έχει σημασία. Σημασία έχει πόσο φως έχει η ψυχή σας.

?Χίλια μπράβο και σε όσους όμως με κόπο πέτυχαν όλα όσα ήθελαν γιατί αυτό είναι ένα πολύ δυναμικό ξεκίνημα για τη ζωή που ανοίγεται μπροστά τους. Αξιοποιείστε όλα όσα σας δίνονται.

?Χίλια μπράβο σε όλους σας. Το αξίζετε ό,τι βαθμό και αν καταφέρατε. Είτε 5 είτε 20. Είστε όλοι άξιοι! Για την προσπάθεια και μόνο».


https://www.instagram.com/p/CenvXT3rRaa/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

H Hλέκτρα Αστέρη είναι μια μαμά που αξίζει να την ακολουθήσετε, καθώς μας δίνει και πάρα πολλές ιδέες και συμβουλές, για ένα αξέχαστο ταξίδι, αλλά και για σύντομες αποδράσεις.

Επίσης, ενώ το δεύτερο παιδί της είναι τόσο μικρό, μας δείχνει ότι δεν θα έπρεπε να νιώθουμε τύψεις για να ταξιδέψουμε με μικρά παιδιά!

Δείτε και άλλες φωτογραφίες που εμπνέουν της Ηλέκτρας Αστέρη με τον άντρα της, Ευτύχη Μπλέτσα, και τα παιδιά της, στην gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved