Γιώργος Καράβας: Οι υπέροχες φωτογραφίες της συζύγου του με την κόρη τους

H Καλλιόπη φωτογραφίζεται με τη μαμά της.

Γιώργος Καράβας: Οι υπέροχες φωτογραφίες της συζύγου του με την κόρη τους

Ο Γιώργος Καράβας είναι παντρεμένος με τη Ραφαέλα Ψαρρού- Μαυράκη από το 2012 κι έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Φίλιππο και την Καλλιόπη.

Ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος.

«…Από την πρώτη στιγμή που τον είδα κατάλαβα ότι είναι ο άντρας της ζωής μου, όπως και εκείνος για εμένα. Δεν τον ζηλεύω γιατί δεν μου δίνει το δικαίωμα να το κάνω. Γενικά είναι πολύ προσεκτικός στις κινήσεις του…

Γνωριστήκαμε σε ένα μαγαζί, ένα βράδυ είχαμε πάει για ποτό, ξεχωριστές παρέες, και ήρθε ο Γιώργος και μου μίλησε. Απλά μου έδωσε την κάρτα του και μου είπε ότι είμαι πολύ όμορφη και αν θέλω να τον πάρω τηλέφωνο. Ήταν ντροπαλός. Ο Γιώργος θέλει και τρίτο παιδί, εγώ δεν θέλω. Δυο παιδάκια, ένα μαγαζί, ο Γιώργος δεξιά αριστερά για δουλειές, δεν είναι εύκολο», είχε πει η Ραφαέλα Ψαρρού σε συνέντευξή της στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε».


https://www.instagram.com/p/CbvG83Dsvgg/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι αναρτήσεις με τα παιδιά τους στο Instagram

Το ζευγάρι είναι ενεργό στα social και πέρα από τις αναρτήσεις που αφορούν τη δουλειά του, κάνει αρκετές με τα παιδιά του.

Ειδικά, τώρα που έχουν μεγαλώσει, βλέπουμε πιο συχνά φωτογραφίες τους και κυρίως της Καλλιόπης.

giorgow karavas kori7

Η σύζυγος του Γιώργου Καράβα έχει δημοσιεύσει πρόσφατα υπέροχες φωτογραφίες με την κόρη της, τις οποίες μπορείτε να δείτε στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved