Δέσποινα Βανδή: Η φώτο που δημοσίευσε μετά το live με την κόρη της και το συγκινητικό μήνυμα

Ήταν μια βραδιά που θα θυμούνται για καιρό μητέρα και κόρη.

Δέσποινα Βανδή: Η φώτο που δημοσίευσε μετά το live με την κόρη της και το συγκινητικό μήνυμα

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε τη συναυλία της Δέσποινας Βανδή και του Γιώργου Θεοφάνους στο Κατράκειο Θέατρο πριν μερικές ημέρες.

Ωστόσο, το γεγονός της βραδιάς ήταν το ντουέτο της γνωστής τραγουδίστριας με την κόρη της.

Η Δέσποινα Βανδή ανέβασε την Μελίνα ΝικολάΪδη στη σκηνή και ερμήνευσαν μαζί το τραγούδι « Αντικριστά» που έχουν πει η Γλυκερία με τον Κώστα Μακεδόνα.

Η στιγμή ήταν συγκινητική και το κοινό τις αποθέωσε.

Χθες, με ανάρτησή της η Δέσποινα Βανδή μοιράστηκε στο Instagram με τους followers της φωτογραφίες με την κόρη της από το ντουέτο.

«Παιδί μου…σε ευχαριστώ!Θα μου μείνει αξέχαστη αυτή η στιγμή μας, τα μάτια σου που έλαμπαν, το χαμόγελο σου!Σε λατρεύω! Είσαι υπέροχη!», έγραψε χαρακτηριστικά και τα likes ήταν χιλιάδες.

desp1navandi me kori1

Η ενασχόληση της κόρης της με τη μουσική και την υποκριτική

Στη Μελίνα Νικολαϊδη αρέσει το τραγούδι. Όπως είχε πει μάλιστα η μητέρα της ξεκίνησε να τραγουδά από την ηλικία των 8 ετών.

«Από πολύ μικρή, πρέπει να ήταν τότε 8 χρονών τραγουδούσε. Η Μελίνα από τότε ήταν καλλιτεχνική φύση και το έβλεπα, γιατί μόνιμα τραγουδούσε. Κάποια στιγμή ήθελε να σπουδάσει στην Νομική, γιατί είναι και δυναμική, αλλά αυτό με τρόμαζε. Ερχόταν σε αντιπαράθεση με την καλλιτεχνική της φύση. Χάρηκα που τελικά πήρε άλλη απόφαση, αβίαστα και μόνη της. Τότε της είπα ότι θα σταθώ δίπλα της και θα την στηρίξω όσο μπορώ. Έτσι οφείλουν να κάνουν οι μάνες» ενώ για τις σπουδές της Μελίνας στην υποκριτική η Δέσποινα Βανδή σε συνέντευξη της στο Queen.gr είχε αναφέρει:


https://www.instagram.com/p/CZu52ZbKHn_/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Είπα ότι το παιδί μου έχει ταλέντο και ευχήθηκα «μακάρι να κάνει αυτό που την εκφράζει». Ποτέ δεν είπα, να μην ακολουθήσει τον δικό μου δρόμο. Και τώρα ήρθε η ώρα να φύγει για την Αγγλία για να σπουδάσει υποκριτική. Της είπα: «Παιδί μου είσαι στην αρχή του ταξιδιού σου. Θα ξετυλίξεις μόνη σου το κουβάρι της ζωής σου και θα το πας όπου θέλεις. Εσύ θα χαράξεις τη διαδρομή σου και αυτό που αγαπάς αυτό και να ακολουθήσεις».

Δείτε όλες τις φωτογραφίες της Δέσποινας Βανδή με την κόρη της από τη συναυλία στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved