Στέλιος Κρητικός: Η ανάρτηση με την Κόμησσα που μάζεψε χιλιάδες likes

Η Κόμησσα είναι η μεγάλη αδυναμία του Στέλιου Κρητικού.

Στέλιος Κρητικός: Η ανάρτηση με την Κόμησσα που μάζεψε χιλιάδες likes

Τη χαρακτηρίζει το μεγάλο της χαμόγελο και τα τεράστια μάτια της. Είναι μια κούκλα, έχει κληρονομήσει το χιούμορ των αδερφών της και του μπαμπά της και κάθε φορά που εμφανίζεται στους λογαριασμούς τους, κάνει θραύση.

Κάτι αντίστοιχο συνέβη και στην τελευταία φωτογραφία που δημοσίευσε ο Στέλιος Κρητικός, με τη γλυκιά του Κόμησσα. Μπορεί να έχει ακόμη μία μικρότερη κόρη, τη Χριστίνα, που μοιάζει καταπληκτικά με την Κόμησσα, όμως η αδυναμία είναι αδυναμία και αυτό δεν κρύβεται.

komissa stelios kritikos 3

Στην φωτογραφία μπαμπάς και κόρη ποζάρουν δίπλα-δίπλα. "Και επίσημα πλέον η μπλούζα του μπαμπά, φόρεμα για το κορίτσι του το μεγάλο ? μια βόλτα στη θάλασσα ήταν αρκετή να βραχούν όλα της τα ρούχα ? έρχονται μεγάλες στιγμές ??? #κόμησσα", σχολίασε κάτω από την φωτογραφία τους, δείχνοντας όχι μόνο την περηφάνια του που η Κόμησσα μεγαλώνει αλλά ότι έφτασε πια η στιγμή που φορά τα ρούχα του, ακόμη και αν οι μπλούζες θυμίζουν φουστάνια επάνω της.

Άλλωστε όλα τα κορίτσια θα περάσουν κάποια στιγμή από αυτή τη φάση και θα φορέσουν τα t-shirt των μπαμπάδων τους αλλά και των μεγαλύτερων αδελφών τους.

Η Κόμησσα και τα αδέρφια της

Η Κόμησσα έχει μια απίθανη σχέση με τον Άρη και τον Μιχαήλ. Τα μεγαλύτερα αδέρφια της. Εκείνοι της έχουν τρελή αδυναμία και τη συμπεριλαμβάνουν σε κάποια από τα χιουμοριστικά βίντεο που φτιάχνουν στο TikTok και εκείνη νιώθει περήφανη που έχει δυο "τρελούς" μεγάλους αδερφούς.


https://www.instagram.com/tv/CcyGZrplUNk/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αδυναμία έχει όμως και στο νεότερο μέλος της οικογένειας, την αδερφή της, Χριστίνα. Τα δύο κορίτσια μοιάζουν πολύ και δεν είναι λίγες οι φορές που οι χρήστες το σχολιάζουν κάτω από τις αναρτήσεις του μπαμπά, Στέλιου.


https://www.instagram.com/tv/CZg9owkF5bW/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δείτε μερικές φωτογραφίες της Κόμησσας έτσι όπως τις έχουν αναρτήσει τα αδέρφια της και ο μπαμπάς της. Είναι μια κούκλα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved