Η κόρη του αστυνόμου Κουράκου από τη Γη της Ελιάς είναι μια κούκλα - Δείτε φώτο

Η σπάνια ανάρτηση του Αλέξανδρου Μαρτίδη με την κούκλα κόρη του, Αντιγόνη.

Η κόρη του αστυνόμου Κουράκου από τη Γη της Ελιάς είναι μια κούκλα - Δείτε φώτο

Ένας τρυφερός μπαμπάς είναι ο αστυνόμος Κουράκος aka Αλέξανδρος Μαρτίδης, που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις μέσα από τη σειρά Γη της Ελιάς στο Mega.

Μικρός, ο Αλέξανδρος Μαρτίδης ονειρευόταν να γίνει αστυνομικός, όπως ακριβώς κάνει τώρα στη σειρά που πρωταγωνιστεί. Τα παιδικά του όνειρα όμως δεν σταμάτησαν εκεί. Για να φτάσει εδώ που είναι τώρα άλλαξε πολλές δουλειές και για στήριγμα είχε την οικογένειά του.

Τόσο η μητέρα του όσο και ο πατέρας του, στήριξαν τις αποφάσεις του και νιώθουν περήφανοι για όσα έχει καταφέρει μέχρι σήμερα ο γιος τους. Το ίδιο περήφανη όμως, νιώθει και η γιαγιά του, που του έχει ιδιαίτερη αδυναμία. Την ίδια αδυναμία φαίνεται όμως να έχει και εκείνος στη γιαγιά του. Η τελευταία ανάρτηση που έκανε τον δείχνει στο πλευρό της και το σχόλιο μαρτυρά, την αγάπη που της έχει.

"Κομμάτι δικό σου..?❤

#grandmother #unconditionallove"


https://www.instagram.com/p/Cc5kmJ6NQIW/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η κόρη του, Αντιγόνη

Αν και ο ίδιος αισθάνεται αμήχανα με την δημοσιότητα, νιώθει περήφανος για όσα έχει καταφέρει. Το ίδιο περήφανος όμως νιώθει και για τη 9χρονη κόρη του. Κόρη που απέκτησε όταν ήταν 23 ετών.

Στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» που βρέθηκε καλεσμένος το απόγευμα τον Απρίλιο του 2022, μίλησε για τον έρωτα της ζωής του.

Μιλώντας για την κόρη του, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ήταν η πιο συγκινητική ημέρα της ζωής μου. Ήμασταν τρία χρόνια με την μητέρα του παιδιού μου. Η Αντιγόνη μου, δυσκολεύτηκε να έρθει στο κόσμο και συγκινήθηκα πάρα πολύ όταν γεννήθηκε, σε σημείο παραπάνω από το κανονικό. Ήταν η ημέρα που κατάλαβα πως είναι να χαμογελάς στα αλήθεια.

Η σχέση τελείωσε εδώ και 9 χρόνια. Ήμουν πάντα εκεί, και σε πνευματικό επίπεδο. Θέλω να κάνει λάθη για να εξελίσσεται, να μαθαίνει και να προχωρά. Θέλω ότι και να κάνει στη ζωή της να παραδέχεται τα λάθη της και να μου τα λέει. Είναι περήφανη για εμένα και μου το δείχνει».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:



Ο ίδιος έιναι αρκετά φειδωλός στις αναρτήσεις του γι' αυτό και η πρόσφατη φωτογραφία με την κόρη του ήταν έκπληξη. Σε ένα insta story που δημοσίευσε πριν μερικές μέρες, είδαμε μετά από καιρό την γλυκιά του κόρη, που όπως θα δείτε και εσείς του μοιάζει πολύ.

Μπαμπάς και κόρη ποζάρουν μαζί. Το χαμόγελο του ηθοποιού δείχνει την ευτυχία της πατρότητας. Όσο για την πόζα της μικρής και ο τρόπος που τον κρατάει; Δείχνει ότι είναι "μόνο δικός της" και ότι της ανήκει.

alexandros martidis kori

Μπαμπάς και κόρη - Μια σχέση ανιδιοτελούς αγάπης

Η πρώτη φορά που μας σύστησε την κόρη του ήταν πριν αρκετούς μήνες. Μέσα από αυτή τη φωτογραφία έδειξε την αγάπη της ζωής του που δεν είναι άλλη από την κόρη του.


https://www.instagram.com/p/CPiswmcN7rR/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved