Χριστίνα Μπόμπα: Η πρωινή ανάρτηση από τη Μύκονο και το απίθανο παιχνίδι των διδύμων

Στη Μύκονο βρίσκεται η οικογένεια του Σάκη Τανιμανίδη τα τελευταία 24ωρα.

Χριστίνα Μπόμπα: Η πρωινή ανάρτηση από τη Μύκονο και το απίθανο παιχνίδι των διδύμων

Η Χριστίνα Μπόμπα μας καλημέρισε από τη Μύκονο δείχνοντάς μας τη μία από τις δίδυμες κορούλες της. Η μικρή φαίνεται ότι ξύπνησε πρωί πρωί και η μαμά Χριστίνα δεν είχε άλλη επιλογή από το να σηκωθεί και εκείνη μαζί της.

Μπορεί να βρίσκονται σε ολιγοήμερες διακοπές, όμως η ρουτίνα είναι ρουτίνα και το πρωινό ξύπνημα δεν γίνεται να το αποφύγει ούτε κατά τη διάρκεια των διακοπών. Έτσι μαμά και κόρη μας καλημέρισαν όπως θα δείτε και εσείς, γράφοντας "Καλημερούδια"!

mpompa sti mikono me kores 7

Το νέο παιχνίδι των διδύμων

Διακοπές χωρίς παιχνίδια δεν γίνονται, γι' αυτό και τόσο ο μπαμπάς Σάκης Τανιμανίδης, όσο και η μαμά Χριστίνα Μπόμπα, φρόντισαν να κατασκευάσουν το πιο όμορφο παιχνίδι για τις μικρές τους κόρες, τώρα που βρίσκονται μακριά από το σπίτι τους. Τι; Μα φυσικά ένα σπιτάκι όπου θα μπορούν να κρύβονται για ώρες και να παίζουν ανέμελα.

Μπορεί το πρόγραμμα να έχει θάλασσα, βουτιές και βόλτες, όμως κατά την επιστροφή στο σπίτι οι μικρούλες θέλουν χρόνο για παιχνίδι και αυτό εδώ είναι ένα από τα καλύτερα.


https://www.instagram.com/p/CegQGz5qQpf/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τα παιδιά έχουν ανάγκη ενός χώρου που θα είναι αποκλειστικά δικός τους. Και αυτός ο χώρος πάντα είναι η "φωλίτσα" που δημιουργούν είτε κάτω από το τραπέζι του σαλονιού, με κουβέρτες και σεντόνια, είτε στήνοντας μια σκηνή στο σαλόνι, είτε τοποθετώντας ένα μικρό πλαστικό σπιτάκι.

Μέσα στη φωλίτσα του τα παιδιά καταφεύγουν για να παίξουν, να κρυφτούν, να ηρεμίσουν και να συζητήσουν. Φυσικά και απαγορεύεται η είσοδος στους γονείς μιας και πρόκειται για το κυρίαρχο βασίλειο των παιδιών και όχι των ενηλίκων. Γι' αυτό και οι γονείς θα πρέπει να επιτηρούν με διακριτικότητα, να κρατούν αποστάσεις, να χτυπούν την πόρτα πριν μπουν και τέλος να σέβονται το χώρο που δημιουργήθηκε για να παίζουν τα μικρά τους.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί μερικά στιγμιότυπα από τη στιγμή που η μαμά Χριστίνα, προσπαθούσε να το φτιάξει.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved