Σταματίνα Τσιμτσιλή: Με τα παιδιά της σε αθλοπαιδιές του σχολείου

Η γνωστή παρουσιάστρια δημοσίευσε αρκετές φωτογραφίες από τις εκδηλώσεις που οργάνωσε η τάξη της κόρης της.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Με τα παιδιά της σε αθλοπαιδιές του σχολείου

Λίγες μόνο ημέρες έχουν απομείνει μέχρι να λήξει και αυτή η σχολική χρονιά.

Τα παιδιά μετρούν ήδη αντίστροφα για τις καλοκαιρινές τους διακοπές ενώ έχουν ξεκινήσει και οι σχολικές γιορτές.

Μεταξύ των γονιών που σπεύδουν να καμαρώσουν τα παιδιά τους στις γιορτές και τις εκδηλώσεις των σχολείων είναι και η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Την περασμένη Κυριακή παρακολούθησε τις αθλοπαιδιές που είχε οργανώσει το σχολείο της κόρης της, μαζί με τα άλλα δύο παιδιά της.

Μάλιστα δημοσίευσε αρκετές φωτογραφίες τόσο με τη Μάγια και τη Μαίρη όσο και το Γιαννάκη που έδειχνε να απολαμβάνει τα παιχνίδια.

tsimtsili3

Η γνωστή παρουσιάστρια δεν παραλείπει να δίνει το παρών στις γιορτές των παιδιών της καθώς είναι από τις μαμάδες που είναι πάντα στο πλευρό τους, ανεξάρτητα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Έχει καταφέρει να βρει ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής ακόμα κι αν αυτό απαιτεί παραπάνω τρέξιμο για την ίδια.

Παρότι οι διακοπές για την ίδια αργούν λίγο, αδημονεί να περάσει με τα παιδιά της ξένοιαστες στιγμές στην αγαπημένη τους Πάρο, που επισκέπτονται οικογενειακώς κάθε καλοκαίρι, καθώς έχουν σπίτι στο νησί.

Μέχρι τότε, αξιοποιεί στο έπακρο τα Σαββατοκύριακο με τα παιδιά της κάνοντας βόλτες και κοντινές εξορμήσεις.


https://www.instagram.com/p/CdS_rWmq24d/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στη gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις που έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή από τη γιορτή του σχολείου της κόρης της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved