Κατερίνα Παπουτσάκη: Σε θερινό σινεμά με τον γιο της και την παρέα του (εικόνες)

Ο Κίμωνας πήγε θερινό σινεμά με την παρέα του!

Κατερίνα Παπουτσάκη: Σε θερινό σινεμά με τον γιο της και την παρέα του (εικόνες)

Η Κατερίνα Παπουτσάκη είχε μία δημιουργική και γεμάτη χρονιά σε ό,τι αφορά το επαγγελματικό κομμάτι. Η οικογένειά της είναι φυσικά η πρώτη της προτεραιότητα και πάντα φροντίζει να βρει χρόνο για τους γιους και τον σύζυγό της.

Τι περιλαμβάνει η καθημερινότητά τους;

Βόλτες, εκδρομές, παιχνίδια και… μουσική. Τα δύο αγόρια φαίνεται ότι έχουν κληρονομήσει το ταλέντο και την αγάπη της μαμάς τους για τη μουσική και η Κατερίνα Παπουτσάκη συχνά δημοσιεύει στιγμιότυπα με τον Μάξιμο και τον Κίμωνα να παίζουν μουσική ή και να τραγουδούν.

Μεγάλη αγάπη έχουν οικογενειακώς και στις εκδρομές με το όμορφο Αγκίστρι να είναι ένας από τους αγαπημένους τους προορισμούς. Επίσης συχνά τους βλέπουμε για πατίνι και ποδήλατο που άλλωστε τα περισσότερα παιδιά σε αυτήν την ηλικία έχουν αδυναμία.

Ο Κίμωνας πήγε θερινό σινεμά με την παρέα του!

papoutsaki

Φυσικά τον συνοδεύει η μαμά του, η οποία λατρεύει τα θερινά σινεμά, και λόγω επαγγέλματος! Ποιος όμως δεν αγαπάει τα θερινά σινεμά; Καλοκαίρι στην πόλη χωρίς θερινό σινεμά δεν γίνεται!

papoutsaki gios

Πριν από λίγες ώρες η ευτυχισμένη μαμά, μας έδειξε ότι πήγε για θερινό με τον γιο της και την παρέα του, ίσως είναι και ο μεγάλος της γιος μαζί. Να θυμίσουμε ότι γενικά και άλλες φορές η γνωστή μαμά έχει περάσει χρόνο με τους φίλους των γιών της.

Όπως στα γενέθλια του γιού της Μάξιμου, που το σαλόνι της θύμιζε παιδική κατασκήνωση με δώδεκα παιδάκια!

parti maximou

Τα οφέλη του σινεμά για το παιδί

Τα παιδιά που μεγαλώνουν στη σημερινή πραγματικότητα, κατακλύζονται καθημερινά από πάρα πολλά ερεθίσματα και είναι εκτεθειμένα συνεχώς σε εικόνες της τηλεόρασης, του tablet, των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και ακόμη πιο πολύ του κινηματογράφου, ο οποίος μαζί με την τηλεόραση αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της ελληνικής οικογένειας.

Πως μπορεί όμως ένας γονιός να αξιοποιήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τη δύναμη της έβδομης τέχνης, την ονομαζόμενη κινηματογραφική παιδεία.

Η παρακολούθηση ποιοτικών ταινιών έχει εκπαιδευτική διάσταση, δίνοντας στα παιδιά μια μεγάλη ποικιλία ερεθισμάτων, θεμάτων και ιστοριών, οι οποίες δίνουν απαντήσεις στις γεμάτες περιέργεια ερωτήσεις τους για τον κόσμο και το νόημα της ζωής, αλλά και αισθητική διάσταση όπου καλλιεργείται η αντίληψη τους και απαιτεί τη συμμετοχή όλων των αισθήσεων του παιδιού.

Συνδέεται με την απόλαυση, τη διασκέδαση ή την ανία, την πραγματικότητα και τη φαντασία, υπάρχουν αισθήματα και συναισθήματα και ειδικά όταν τα παιδιά «μπουν» στην ιστορία.

Δείτε και άλλες φωτογραφίες της γλυκιάς μαμάς με την οικογένειά της

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved