Έγκυος η «κόρη» του Πάνου Μιχαλόπουλου από το «Η ώρα η καλή» (εικόνες)

Έγκυος η Ούρσουλα Βλάχου στο πρώτο της παιδί.

Έγκυος η «κόρη» του Πάνου Μιχαλόπουλου από το «Η ώρα η καλή» (εικόνες)

Με μια σειρά από απίθανες φωτογραφίες, όπου δείχνει τη φουσκωμένη της κοιλίτσα, η Ούρσουλα Βλάχου, που γνωρίσαμε πριν αρκετά χρόνια μέσα από το ρόλο της στη σειρά «Η ώρα η καλή» ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της.

Αν θυμόσαστε η οικογενειακή κωμική σειρά του 2005, είχε αγαπηθεί πολύ. Μάλιστα, οι περιπέτειες του Στέφανου (Πάνος Μιχαλόπουλος), του ζωντοχήρου αξιωματικού του Πολεμικού Ναυτικού, της μητέρας του και των δύο έφηβων παιδιών του προβλήθηκαν πολλές φορές και σε επανάληψη, αφού πάντα τραβούσε το ενδιαφέρον του κοινού.

Η Ούρσουλα, τότε, υποδυόταν την κόρη του Στέφανου, την Χριστίνα, ενώ αργότερα είχε συμμετάσχει και στη σειρά «Κλεμμένα όνειρα».

Η ανακοίνωση του αρραβώνα της

Πριν μερικές μέρες η Ούρσουλα Βλάχου ανακοίνωσε τον αρραβώνα της, με τον Βίκτωρα Αποστόλου. Εκείνος της έκανε μια εντυπωσιακή πρόταση γάμου και εκείνη είπε το πολυπόθητο "ναι" δείχνοντας το δαχτυλίδι της.


https://www.instagram.com/p/Cd-jThlM10P/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα

"Αν και δεν φαίνεται, σε αυτή τη φωτογραφία είμαστε δύο" έγραψε πριν μερικές ώρες κάτω από τις φωτογραφίες που δείχνουν τη φουσκωμένη της κοιλίτσα. Όπως μπορείτε να δείτε, ποζάρει με μαγιό και για ακόμη μια φορά, εντυπωσιάζει.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved