Ευτύχης Μπλέτσας: Το πρώτο του διαβατήριο και η φώτο από τότε που ήταν νήπιο

Δείτε τον Ευτύχη Μπλέτσα, παιδί.

Ευτύχης Μπλέτσας: Το πρώτο του διαβατήριο και η φώτο από τότε που ήταν νήπιο

Ο Ευτύχης Μπλέτσας είναι Έλληνας κινηματογραφιστής, παρουσιαστής, συγγραφέας, μάγειρας, μουσικός και YouTuber. Έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από την παρουσίαση της τηλεοπτικής μαγειρικής εκπομπής Η Κουζίνα της Μαμάς, αλλά και από την ταξιδιωτική εκπομπή Happy Traveller, που παρουσιάζει μέχρι και σήμερα.

Τον Ευτύχη τον γνωρίσαμε φοιτητή και πλέον είναι μπαμπάς. Έχει δημιουργήσει μια απίθανη οικογένεια και μαζί με τη σύζυγό του, Ηλέκτρα Αστέρη, γυρίζουν στην κυριολεξία τον κόσμο μαζί με τις δύο μικρές τους κόρες.

Για όσους δεν το γνωρίζουν, κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη, σπούδασε στην Αγγλία και έχει κατάρτιση στη Διατροφολογία, την Ψυχολογία και στις Παιδαγωγικές Επιστήμες. Πήρε Bachelor in Computer and Networks στο Πανεπιστήμιο του Έσσεξ και MSc in Advanced Computing στο Imperial College London και είναι απόφοιτος του Anthony Robbins Mastery University & Leadership Mastery και του Experts Academy του Μπρέντον Μπέρχαρντ.

Το πρώτο του διαβατήριο

Πριν μερικές μέρες ο Ευτύχης, ανάρτησε σε ένα Insta story φωτογραφία από το πρώτο του διαβατήριο. Στη φωτογραφία, ο παρουσιαστής του Happy Traveler, είναι σε αρκετά μικρή ηλικία και δεν θυμίζει σε τίποτε τον σημερινό άνδρα.

eytyxis mpletsas ilektra asteri 2

Λατρεύει την οικογένειά του

Ο Ευτύχης Μπλέτσας, περνάει όλο τον χρόνο του μαζί με την Ηλέκτρα και φυσικά τις δύο κόρες τους. Αν και κάνει συχνά αναρτήσεις μαζί τους, καλύπτει τα χαρακτηριστικά των προσώπων των μικρών. Αν όμως, κρίνουμε από τη δική του παιδική φωτογραφία; Τότε αν του μοιάζουν έστω και λίγο οι μικρές θα είναι αξιολάτρευτες.

Δείτε παρακάτω μερικές από τις οικογενειακές τους φωτογραφίες, ανά τον κόσμο όπου έχουν ταξιδέψει.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved