Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το συγκινητικό γράμμα της μεγάλης της κόρης για τα γενέθλιά της

Το βρήκε πρωί- πρωί χθες όταν ξύπνησε.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το συγκινητικό γράμμα της μεγάλης της κόρης για τα γενέθλιά της

Ξεχωριστή ήταν η χθεσινή ημέρα για την Σταματίνα Τσιμτσιλή καθώς είχε τα γενέθλιά της.

Δεκάδες οι ευχές που δέχτηκε από τους φίλους και τους συνεργάτες της. Ωστόσο, τα πρώτα «χρόνια πολλά» ήταν από τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό, ο οποίος της ευχήθηκε με ένα τρυφερό φιλί αλλά και από την μεγάλη της κόρη.

Η Νάγια είχε γράψει τις ευχές της από το προηγούμενο βράδυ έτσι ώστε να τις διαβάσει η μητέρα της το πρωί των γενεθλίων της ( χθες) πριν πάει στην εκπομπή.

Το γράμμα της Νάγιας ήταν και το πρώτο ποστ που έκανε ανήμερα των γενεθλίων της με τη γνωστή παρουσιάστρια να σχολιάζει: «Ξυπνώντας βρήκα το γράμμα της μεγάλης μου κόρης»

«Χρόνια πολλά μαμά, εύχομαι τα γενέθλιά σου να είναι ξεχωριστά. Χρόνια πολλά μαμά, υπέροχα και λαμπερά. Με το μήνυμα αυτό σου λέω ότι θα γίνεις η τέλεια μαμά. “ Μείνε όπως είσαι”.» έγραψε η Νάγια στη μαμά της.

stam tsimtsili genethlia1

Οι ευχές και η συγκίνηση

Εορταστική ήταν η ατμόσφαιρα και στο πλατό της εκπομπή.

Αφού της ευχήθηκαν οι συνεργάτες της και έσβησε τα κεράκια στην εντυπωσιακή τούρτα, η παρουσιάστρια παρακολούθησε ένα αφιερωματικό βίντεο που προβλήθηκε για εκείνη, μέσα στο οποίο τα παιδιά της έστειλαν ευχές για τα γενέθλιά της. Μάλιστα ακούγοντας τις φωνές τους, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.


https://www.instagram.com/tv/CeNzRB8je1d/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στη gallery που ακολουθεί δείτε κι άλλες αναρτήσεις από τα γενέθλια της παρουσιάστριας

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved