Χριστίνα Μπόμπα: Το πρώτο μπάνιο στη θάλασσα για τα μικρά Τανιμανιδάκια - Μοναδική φώτο

Στη θάλασσα με τη μαμά Χριστίνα οι διδυμούλες!

Χριστίνα Μπόμπα: Το πρώτο μπάνιο στη θάλασσα για τα μικρά Τανιμανιδάκια - Μοναδική φώτο

Και μπορεί ο Σάκης και η Χριστίνα Μπόμπα να μην έκαναν κάποια ανάρτηση από τη βόλτα στη θάλασσα ωστόσο η Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου (σύντροφος του Ηλία Μπογδάνου για όσους δεν την γνωρίζουν) ανάρτησε φωτογραφία με τη μαμά Χριστίνα και μία από τις δίδυμες.

Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς η μικρούλα (δεν ξέρουμε αν είναι η Αριάνα ή η Φιλίππα) φοράει καλοκαιρινό φορμάκι και καπέλο στο κεφάλι, έτσι προστατεύεται από τον ήλιο.

christina mpompa sti thalassa me kori

Το πρώτο μπάνιο ή για να είμαστε ακριβείς, η πρώτη βόλτα στην θάλασσα ήρθε τ και ανυπομονούμε πώς και πώς για να δούμε ακόμη περισσότερες καλοκαιρινές φωτογραφίες, τόσο της μικρής Αριάνας όσο και της Φιλίππας.

Η ανάρτηση έγινε το Σαββατοκύριακο, ωστόσο κανείς δεν την πρόσεξε και κανείς δεν παρατήρησε την ευτυχία της Χριστίνας Μπόμπα, μιας και όλοι "έπεσαν να την φάνε" για τα ταξίδια που κάνει και για τα ρούχα που φοράει. Λες και μια μαμά τη χαρακτηρίζουν όλα αυτά.

Δυστυχώς, αρκετές είναι εκείνες οι γυναίκες (οι περισσότερες μητέρες) που "ζουν" σκορπώντας αρνητική ενέργεια για άλλες γυναίκες μαμάδες. Ζουν σε έναν δικό τους μικρόκοσμο, με δικούς τους κανόνες και πιστεύουν (και θέλουν) και όλες οι γυναίκες να κάνουν το ίδιο. Αυτό όμως που θα έπρεπε ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΑΜΑΔΕΣ να θυμούνται (αλλά και οι μπαμπάδες) ότι για να είναι ευτυχισμένα τα παιδιά και για να μεγαλώνουν ευτυχισμένα, θα πρέπει να έχουν ευτυχισμένους γονείς.


https://www.instagram.com/p/CeN0jurqlE4/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Παρακάτω θα δείτε μερικές φωτογραφίες της μαμάς Χριστίνας, έτσι όπως τις ξεχωρίσαμε εμείς και αποτυπώνουν την ευτυχία της και τη χαρά της. Όχι επειδή φωτογραφίζεται, όχι επειδή φοράει ωραία ρούχα, αλλά επειδή έγινε μαμά μετά από πολύ κόπο. Και η ευτυχία δεν κρύβεται. Φαίνεται στο χαμόγελό της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved