Ο Σάββας Πούμπουρας μας δείχνει τη νέα "σκανταλιά" της κόρης του

  • Ο Σάββας Πούμπουρας είναι τρελαμένος με την αξιολάτρευτη κορούλα του
  • Μπορεί οι μουτζούρες των παιδιών να αποκαλύπτουν κάτι για τον χαρακτήρα τους;
Ο Σάββας Πούμπουρας μας δείχνει τη νέα "σκανταλιά" της κόρης του

Ο Σάββας Πούμπουρας, είναι παντρεμένος με την αγαπημένη του Αρετή, είναι μπαμπάς της Κύνθιας ενώ επαγγελματικά διάγει μια καλή περίοδο καθώς, πέραν των άλλων ενασχολήσεων, είναι στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.
Όσοι παρακολουθούν στα social τον γνωστό παρουσιαστή, θα γνωρίζουν ό, τι είναι ο ορισμός του ενεργού μπαμπά. Από την ημέρα που γεννήθηκε η Κύνθια μέχρι σήμερα, κάνουν πολλά πράγματα μαζί: βόλτες (κλασικά), μαγειρέματα αλλά και ταξίδια.

Είναι το καλύτερο παρεάκι του και όσο μεγαλώνει τόσο περισσότερο ενθουσιάζεται με όλα όσα κάνουν μαζί.

Δείτε τη νέα αταξία της μικρής Κύνθιας

Πριν από λίγες ώρες ο Σάββας Πούμπουρας, ανέβασε ένα story στο Instagram του, και μας δείχνει την ζωγραφιά που έκανε η κορούλα του, στο χέρι του μπαμπά του! Αν και λίγο αφηρημένη τέχνη, εμάς μας μοιάζει με μάτι! Στο βίντεο ακούγεται και η μικρούλα που γελάει τόσο χαριτωμένα. Και ο μπαμπάς της εννοείται ότι της έχει βάλει να ακούει παιδικά τραγούδια στο αυτοκίνητο! Στα ώπα ώπα έχει την κόρη του ο Σάββας!

savvas poumpouras

Ο γνωστός παρουσιαστής απολαμβάνει πολύ αυτές τις στιγμές με την κόρη του και συχνά παροτρύνει και άλλους γονείς να ζήσουν το τώρα με τα παιδιά τους κα να μην αναβάλλουν να κάνουν πράγματα.

Ο ίδιος αυτό τουλάχιστον προσπαθεί, και έχει καταφέρει να βρει τις ισορροπίες με την Kύνθια!

Μπορεί οι μουτζούρες των παιδιών να αποκαλύπτουν κάτι για τον χαρακτήρα τους;

Αν ρωτήσεις ένα μικρό παιδί που μόλις έχει αρχίσει να κάνει ακαθόριστες γραμμούλες και διάφορα σχέδια, τι είναι αυτό που ζωγράφισε, δεν θα απαντήσει μουτζούρα, αλλά μια κούκλα, ένα αυτοκίνητο και ότι άλλο θεωρεί εκείνο πως βλέπει μέσα από τη δική του οπτική.

Ερευνητές από το Ινστιτούτο ψυχιατρικής του Βασιλικού Κολεγίου της Βρετανίας, απέδειξαν ότι ο τρόπος που ζωγραφίζει ένα 4χρονο παιδί μπορεί να αποτελέσει ένδειξη για τον δείκτη νοημοσύνης κατά την ενηλικίωσή του. Οι ερευνητές μελέτησαν 7.752 ζευγάρια μονοζυγωτικών και ετεροζυγωτικών διδύμων (συνολικά 15.504 παιδιά) από το Ιατρικό Ερευνητικό Συμβούλιο (MRC) και διαπίστωσαν ότι η σχέση μεταξύ ζωγραφικής και της αργότερα νοημοσύνης επηρεάζεται από τα γονίδια.

‘Οπως δήλωσε η επικεφαλής ψυχίατρος της έρευνας Δρ. Ρόζαλιντ Άρντεν,«η δοκιμασία "Ζωγράφισε ένα παιδί" είναι μια πειραματική μέθοδος που χρησιμοποιείται από το 1920 και οι συσχετισμοί ανάμεσα σ' αυτήν και την εξυπνάδα του παιδιού έχουν γίνει εδώ και χρόνια. Η ικανότητα να αναπαράγουμε φιγούρες είναι κάτι που διαθέτει μόνο ο άνθρωπος και αποτελεί έκφραση των γνωστικών δεξιοτήτων μας -ακριβώς όπως η γραφή- που επέτρεψε στο ανθρώπινο είδος να αποθηκεύει πληροφορίες για να χτίσει πολιτισμό».

Εκείνο που είναι σημαντικό για την υγιή ανάπτυξη του παιδιού είναι να έχει μια ευτυχισμένη παιδική ηλικία. Και ο Σάββας Πούμπουρας φροντίζει αν μη τι άλλο η κόρη του να έχει μια καθημερινότητα με πολλά ερεθίσματα και πολλή αγάπη.

Στην gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε φωτογραφίες του γνωστού παρουσιαστή με την κόρη του

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved