Χριστίνα Κοντοβά: Για μπάνιο στη θάλασσα με την κόρη της

Μια όμορφη Κυριακή στη θάλασσα πέρασαν μαζί μαμά και κόρη.

Χριστίνα Κοντοβά: Για μπάνιο στη θάλασσα με την κόρη της

Γέμισαν οι παραλίες της Αττικής το Σαββατοκύριακο που πέρασε. Μεταξύ αυτών που θέλησαν να δροσιστούν ήταν και η Χριστίνα Κοντοβά η οποία μαζί με την κόρη της Ada και μια φίλη της, πήγαν στη θάλασσα.

Φόρεσαν τα όμορφα μαγιό τους, «εφοδιάστηκαν» με τα παιχνίδια της παραλίας ( ξέρετε κουβαδάκια, φτιαράκια και τα συναφή) και απόλαυσαν τον ήλιο και το μπάνιο τους.

kondova me kori gia mpanio

«Κάνω την ανέμελη αλλά η αλήθεια είναι ότι ήρθα παραλία με τα κουβαδάκια μου! #momlife #ckontova», σχολίασε η Χριστίνα Κοντοβά σε ποστ της στο Instagram.

kondova me kori gia mpanio1
kondova me kori gia mpanio3

H ζωή με την Ada

Η σχεδιάστρια από την ημέρα που ολοκληρώθηκε και επίσημα η υιοθεσία, έχει προσαρμόσει τη ζωή της με βάση τις ανάγκες της κόρης της.

Μέσα από τα social media μοιράζεται πολλές στιγμές από τη νέα της καθημερινότητα με την Ada και όλα όσα κάνουν.

« Η δική μου ιστορία μητρότητας δεν είναι η συνηθισμένη αλλά κάθε φορά που την μοιράζομαι βρίσκω τόσα κοινά σημεία με τις υπόλοιπες μαμάδες που στο τέλος οι ιστορίες μας γίνονται ίδιες. Αγωνίες, τύψεις, ανασφάλειες, ντροπές και κούραση που είναι ταμπού να συζητιούνται… αλλά είναι αυτά που δυναμώνουν την αγάπη. Αυτά που μας κρατούν σε εγρήγορση να γινόμαστε καλύτερες αρκεί να τα βγάζουμε στο φως και να τα απενοχοποιούμε», είχε σχολιάσει η ίδια.

Στη gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε μερικές ακόμα όμορφες στιγμές με την κόρη της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved