Ελένη Χατζίδου: Η κόρη της δροσίζεται στην παιδική πισίνα

Η Μελίτα Παύλου βρήκε τρόπο να δροσιστεί στο σπίτι.

Ελένη Χατζίδου: Η κόρη της δροσίζεται στην παιδική πισίνα

Η θερμοκρασία έχει ανέβει και όσοι μπορούν αναζητούν δροσιά σε κοντινές παραλίες. Η Ελένη Χατζίδου, μπορεί να μην είχε το χρόνο να πάει για μπάνιο με την κόρη της στη θάλασσα, βρήκε όμως τρόπο να δροσιστεί η μικρή.

Φούσκωσε μια πλαστική, παιδική πισίνα τη γέμισε με νερό, για την ακρίβεια η Μελίτα τη γέμισε παίζοντας με το λάστιχο, κι έτσι ήταν και οι δύο ικανοποιημένες: και η μαμά γιατί η μικρή δροσίστηκε αλλά και η Μελίτα γιατί έκανε μπάνιο και μάλιστα στη βεράντα.

xatzidou
xatzidoukori1

Η ζωή με τη Μελίτα

Η γνωστή τραγουδίστρια έχει δηλώσει πολλές φορές ότι ευχαριστεί το Θεό για τον ερχομό της Μελίτας. Η ζωή της περιστρέφεται γύρω από την κόρη της και κάνουν καθημερινά πολλά και διαφορετικά πράγματα μαζί: μαγειρεύουν, πηγαίνουν βόλτες, κάνουν πικ νικ, και τώρα που καλοκαιριάζει, ξεκίνησαν τα μπάνια στη θάλασσα.


https://www.instagram.com/p/CdnLxOsNJWr/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι αναρτήσεις με τη Μελίτα

Η μικρή Μελίτα είναι σε μία ηλικία που θέλει διαρκώς να ανακαλύπτει καινούρια πράγματα, είναι πιο επικοινωνιακή και λατρεύει τις δημιουργικές δραστηριότητες όπως τη ζωγραφική και τη μαγειρική. Η τραγουδίστρια δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες με τις δραστηριότητες που κάνουν μέσα στη μέρα και το κοριτσάκι πάντα καταφέρνει να κλέψει τις εντυπώσεις.

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η Ελένη Χατζίδου με την κόρη της στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved