Δούκισσα Νομικού: Η γλυκιά ανάρτηση μαζί με την κόρη της

Η όμορφη ανάρτηση που έκανε με τη μικρή Αναστασία!

Δούκισσα Νομικού: Η γλυκιά ανάρτηση μαζί με την κόρη της

Η Δούκισσα Νομικού εκτός μοντέλο-παρουσιάστρια είναι και μαμά. Ρόλος που της αρέσει περισσότερο από όλους και όπως δείχνει μέσα από αναρτήσεις της, τον απολαμβάνει όσο τίποτε.

Στο παρελθόν είχε πει σε συνέντευξή της στην εκπομπή του ΣΚΑΙ "Καλό Μεσημεράκι": «Αχ τα παιδιά μου είναι υπέροχα. Βάζεις τώρα μια μαμά – κουκουβάγια να μιλήσει για τα καλύτερα παιδιά του κόσμου. Ο Σάββας είναι με τις μέρες του. Δηλαδή έχει πέσει και ένα σπρώξιμο στο μωρό. Αλλά αυτή η Αναστασία η γλυκούλα γελάει, του έχει τόση αδυναμία, του δίνει φιλάκια. Λιώνω… Όταν ήρθε στον κόσμο και η Αναστασία, ένιωσα τι θα πει οικογένεια. Το ένιωσα πιο πολύ με το δεύτερο παιδί. Δηλαδή τα έβλεπα και λέω είναι δικά μου;»

Η ίδια έχει ως προτεραιότητα τα δύο της παιδιά, Σάββας και Αναστασία, που είναι όλος της ο κόσμος και τα αγαπά πολύ. Φωτογραφίες τους βλέπουμε είτε μετά από κάποιο επίτευγμά τους, είτε γιατί η μαμά Δούκισσα, βλέπει μια γλυκύτητα και μια αθωότητα σε εκείνα που θέλει να τη μοιραστεί.

Κρατώντας λουλούδια

Πριν μερικές ώρες η Δούκισσα Νομικού δημοσίευσε στιγμιότυπα με τη μικρή Αναστασία. Μαμά και κόρη κρατούν στα χέρια τους κίτρινες μαργαρίτες και περπατούν ξυπόλητες.

"Μαζεύουμε λουλούδια, καλησπέρα σας!", σχολίασε στο βίντεο πυ δείχνει την Αναστασία να κρατά λουλουδάκια στα χέρια της και λίγο αργότερα ήρθε μια δική της φωτογραφία, σχολιάζοντας: "Κι από εμένα καλησπέρα!".

Η Αναστασία μεγαλώνει, κάνει περισσότερα πράγματα με τη μαμά της και εμάς μας δίνεται η ευκαιρία να τη βλέπουμε συχνότερα στο Instagram του γνωστού μοντέλου.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved