Σούπερ μπαμπάς ο Άκης Πετρετζίκης - Η νέα φωτογραφία του γιου του

Ο γνωστός σεφ δημοσίευσε μία ακόμα φωτογραφία του Αχιλλέα.

Σούπερ μπαμπάς ο Άκης Πετρετζίκης - Η νέα φωτογραφία του γιου του

Ο Άκης Πετρετζίκης, που σύντομα θα γίνει για δεύτερη φορά μπαμπάς, συχνά - πυκνά το τελευταίο διάστημα κάνει αναρτήσεις με τα κατορθώματα του μικρού Αχιλλέα για τα οποία νιώθει μεγάλη χαρά και περηφάνια.

Όπως όταν ο πιτσιρικάς έκανε τα πρώτα του βήματα και εκείνος τον περίμενε στο πάτωμα με ανοιχτές αγκάλες.

petretzikis

‘Η όταν ξύπνησαν από το …χάραμα και πήγαν παρέα στην παιδική χαρά.

akis petretzikis gimanstiki me gio1 1

Γενικά, όσο πολυάσχολος κι αν είναι θα φροντίσει να βρει χρόνο για τον γιο του, ακόμα κι αν σημαίνει ότι θα πάνε μαζί στο σούπερ μάρκετ.

akis petretzikis me gio1

«Θέλω ηρεμία και ευτυχία»

Από τη στιγμή που έμαθε ότι θα γίνει για πρώτη φορά μπαμπάς, αποφάσισε ότι πρέπει να βρει χρόνο. Μιλώντας στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και την εκπομπή, Happy Day είχε πει χαρακτηριστικά: «H πρώτη μου σκέψη ότι μάθαμε ότι περιμένουμε παιδάκι ήταν "οκ, πρέπει να βρούμε χρόνο"! Πριν από τον γάμο περνούσα δύο ώρες με το κινητό. Τώρα το χρησιμοποιώ απλά για τηλέφωνα. Κουρεύτηκα γιατί έκανα 15 λεπτά για να στεγνώσω τα μαλλιά μου. Ήταν πράγματα άχρηστα»!

Και πρόσθεσε: «Θέλω όταν γυρίζω σπίτι ηρεμία και ευτυχία όταν γυρίζω στο σπίτι, να είμαι χαρούμενος. Όταν γυρίζω σπίτι δεν υπάρχει δουλειά. Άμα και οι δύο προσφέρουν συντροφικότητα, ηρεμία, ασφάλεια, λες «αυτό θα ήθελα να το έχω μια ζωή». Είναι πολύ απλό»!

Η νέα φωτογραφία του Αχιλλέα

Πριν μερικές ημέρες ο σεφ μοιράστηκε στον λογαριασμό του ακόμα μία φωτογραφία με τον Αχιλλέα, ο οποίος φοράει ένα κορμάκι με το σήμα του Σούπερμαν και το εξής logo: " Ο μπαμπάς μου είναι...Σούπερμαν".

akis petretzikis gios2

Φανταστείτε τις αναρτήσεις που θα κάνει και με τον ερχομό της κόρης...

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved