Τζούλια Νόβα: Ξεφυλλίζει το άλμπουμ από την επαγγελματική φωτογράφιση της μπέμπας της

Υπέροχες οι φωτογραφίες της μικρούλας.

Τζούλια Νόβα: Ξεφυλλίζει το άλμπουμ από την επαγγελματική φωτογράφιση της μπέμπας της

Η Τζούλια Νόβα έγινε για πρώτη φορά μαμά τον περασμένο Δεκέμβρη και τους τελευταίους μήνες απολαμβάνει τη μητρότητα και την καθημερινότητα με την κόρη της. Αν και ενεργή στα social media οι φωτογραφίες που έχει δημοσιεύει μέχρι σήμερα με την έξι μηνών κορούλα της, δεν είναι πολλές. Στην αρχή μάλιστα κάλυπτε τα χαρακτηριστικά προσώπου του μωρού της, όχι όμως και στις πιο πρόσφατες.


https://www.instagram.com/p/CZMn4jIqkbI/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο τοκετός στο σπίτι

Η Τζούλια Νόβα γέννησε με φυσιολογικό τοκετό και μάλιστα στο σπίτι. Παρών ήταν ο σύζυγός της, Μιχάλης Βιτζηλαίος και η μαία Ελευθερία Δημοπούλου.

Όπως αποκάλυψε η κυρία Δημοπούλου ο τοκετός κράτησε έξι ώρες και όλες αυτές τις ώρες η Τζούλια Νόβα ήταν πολύ ήρεμη χωρίς φάρμακα, χωρίς παρεμβάσεις μέσα στην ησυχία του σπιτιού τους.

Η επαγγελματική φωτογράφιση και το ιδιαίτερο άλμπουμ

Πολλοί είναι οι γονείς σε Ελλάδα και εξωτερικό που αναθέτουν σε επαγγελματίες φωτογράφους για να τραβήξουν τις πρώτες φωτογραφίες του μωρού. Οι φωτογραφίες αυτές είναι συνήθως τραβηγμένες σε στούντιο και όσο ακόμα το μωρό είναι μικρό που κοιμάται ακόμα αρκετές ώρες την ημέρα.

Μεταξύ των γονιών αυτών και η Τζούλια Νόβα. Η παρουσιάστρια δημοσίευσε μία φωτογραφία με την μπέμπα της από την επαγγελματική φωτογράφιση που έκαναν. Η Τζούλα Νόβα φοράει ένα κατάλευκο φόρεμα, φτερά αγγέλου και είναι εντυπωσιακή. Ακόμα περισσότερο βέβαια εντυπωσιάζει η μπέμπα που έχει πάρει το χρώμα ματιών της μαμάς της.


https://www.instagram.com/p/CdTFVT7qA-w/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στην επαγγελματική φωτογράφιση έβγαλαν πολλές ακόμα φωτογραφίες και μερικές από αυτές έδειξε η Τζούλια Νόβα σε Instagram Story της.

Δείτε τις στην gallery που ακολουθεί

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved