Δρακουλάκη - Χαλικιάς: Το λουλούδι που φύτεψαν με τον γιο τους και γιατί διάλεξαν το συγκεκριμένο

  • Πατέρας και γιός σε "κηπουρικές περιπέτειες"!
  • Το συγκεκριμένο λουλούδι έχει ιδιαίτερη σημασία για την ηθοποιό
Δρακουλάκη - Χαλικιάς: Το λουλούδι που φύτεψαν με τον γιο τους και γιατί διάλεξαν το συγκεκριμένο

Η Αντιγόνη Δρακουλάκη, η άλλοτε πρωταγωνίστρια της πολύ επιτυχημένης σειράς, "Τα μυστικά της Εδέμ", απολαμβάνει μία ήρεμη και ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Παντρεύτηκε τον Φεβρουάριο του 2010 τον εκλεκτό της καρδιάς της Γιάννη Χαλικιά, ο οποίος είναι γιατρός χειρουργός, από τότε που απέκτησε τον γιο της (τον Ιούνιο του 2016), έχει αφοσιωθεί στην προσωπική της ζωή και τον ωραιότερο ρόλο της ζωής της, αυτόν της μητέρας.

H διάσημη μαμά, δεν είναι και ιδιαίτερα ενεργή στα social, καθώς έχει επιλέξει μια ζωή πιο ιδιωτική!

Όμως, μετά από καιρό, ανέβασε μια φωτογραφία με τους άντρες της ζωής της να φυτεύουν λουλούδια! O γιος της που θα γίνει έξι ετών, δεν επιθυμεί η μαμά του να φαίνονται τα χαρακτηριστικά του προσώπου του σε καμία ανάρτηση της, γι' αυτό και όλες οι φωτογραφίες δεν τον δείχνουν καθαρά!


https://www.instagram.com/p/CeApQeIo9kq/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το συγκεκριμένο λουλούδι έχει ιδιαίτερη σημασία για την ηθοποιό

Συγκεκριμένα, πατέρας και γιός δεν φύτεψαν όποιο και όποιο λουλούδι. Διάλεξαν τον περίφημο κατιφέ.

O κατιφές είναι ετήσιο καλλωπιστικό φυτό που ξεχωρίζει για την πλούσια παρατεταμένη ανθοφορία που ξεκινά από την άνοιξη και μπορεί να διαρκέσει μέχρι τις αρχές του χειμώνα. Με καταγωγή από το Μεξικό, ο κατιφές φυτεύεται σε παρτέρια και σε γλάστρες για τα υπέροχα κίτρινα, πορτοκαλί και κεραμιδί λουλούδια του.

Σε story που ανέβασε η γνωστή ηθοποιός, μας έδειξε τους 'κηπουρούς της καρδιάς της', όπως σχολίασε και μια θαυμάστριά της. Δεν θα μπορούσαμε να μην σχολιάσουμε τα χαριτωμένα γάντια του μικρού! Στυλ μέχρι και στα γάντια της κηπουρικής!

antigoni

Υποπτευόμαστε, ότι για να έχει το παιδί τα δικά του γάντια, η κηπουρική ίσως να είναι μια συχνή δραστηριότητα πατέρα και γιού!

Η κηπουρική είναι μία διασκεδαστική, δημιουργική και εκπαιδευτική δραστηριότητα για τα παιδιά ήδη από την μικρή τους ακόμη ηλικία. Επιπλέον, τα οφέλη από αυτήν την ενασχόληση είναι πολλά, τόσο για την ανάπτυξή τους, όσο και για τις σχολικές επιδόσεις τους στο μέλλον.

Σε παλαιότερη δημοσίευση της να θυμίσουμε ότι είχε αποκαλέσει τον γιο της «Καντιφέ». Όταν του είχε ευχηθεί για τα πέμπτα γενέθλιά του. Επομένως, αυτό το λουλούδι είναι εξαιρετικά μεγάλης συναισθηματικής σημασίας για την οικογένεια Χαλικιά!

Γιατί όμως; Επειδή ο μικρός γεννήθηκε Ιούνιο (21 Ιουνίου), και το συγκεκριμένο λουλούδι συμβολίζει τον όμορφο αυτό μήνα!

Επομένως, καθώς πλησιάζουν τα γενέθλια του παιδιού τους, μαμά και μπαμπάς, αποφάσισαν να στολίσουν την όμορφη αυλή τους με το λουλούδι που πάντα θα έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά τους!

Η πιο τρυφερή φωτογραφία μαμάς και γιου

Αφού μπήκαμε που μπήκαμε στο προφίλ της γνωστής ηθοποιού, δεν γινόταν να μην σας δείξουμε και αυτή την υπέροχη και άκρως τρυφερή φωτογραφία μαμάς και γιου.

Η έκφρασή της όταν φιλάει το μωρό της είναι συγκλονιστική!


https://www.instagram.com/p/CQZvuFHlAzj/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στη gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε φωτογραφίες της ηθοποιού με την οικογένειά της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved