Βαρδής - Σκαφίδα: Δημοσίευσαν νέες φωτογραφίες από το εντυπωσιακό πάρτι της κόρης τους

Μαμάδες και μπαμπάδες, πάρτε ιδέες!

Βαρδής - Σκαφίδα: Δημοσίευσαν νέες φωτογραφίες από το εντυπωσιακό πάρτι της κόρης τους

Τα έκτα γενέθλιά της γιόρτασε μερικές ημέρες πριν η κόρη του Γιάννη Βαρδή και της Νατάσσας Σκαφίδα, Κατερίνα. Το πάρτι έγινε σε εξωτερικό χώρο και το θέμα ήταν το «Lion King», ένα θέμα διαχρονικό, ιδιαίτερο, κατάλληλο για αγόρια και κορίτσια.

Ανήμερα των γενεθλίων οι δύο γονείς δημοσίευσαν Instagram Stories και πήραμε μία ιδέα από τη διακόσμηση, την τούρτα και τον μπουφέ. Καλεσμένοι ήταν συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού και φυσικά πολλά παιδιά.

Λίγες μέρες μετά, η Νατάσσα Σκαφίδα δημοσίευσε νέες φωτογραφίες, δείχνοντάς μας ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες για το πάρτι. Τα χρώματα που κυριαρχούσαν είναι το πράσινο, το καφέ και το πορτοκαλί. Στον χώρο υπήρχε ένα μεγάλο πράσινο μπαλόνι με τον αριθμό 6 και gift boxes για τους μικρούς καλεσμένους.

vardis skaida fotografies 1

Στον χώρο υπήρχε ένα κόκκινο βαν που λειτουργούσε ως μπαρ για τους γονείς. Ήταν ανοιχτό στην οροφή, στην οποία και ήταν γραμμένο το όνομα της εορτάζουσας.

vardis skaida fotografies 6

Εξίσου εντυπωσιακός ήταν ο μπουφές ο οποίος περιελάμβανε κάθε λογής γλυκάκια σε διάφορα χρώματα αλλά και ποπ κορν.

vardis skaida fotografies 5

Όσο για την τούρτα, ό,τι και να πούμε είναι λίγο. Τριώροφη, πολύχρωμη, γεμάτη διακοσμητικά με τους αγαπημένους ήρωες.

vardis skaida fotografies 7

Στο πάρτι υπήρχαν διάφορες δραστηριότητες για τα παιδιά και face painting.

vardis skaida fotografies 8

Το πάρτι της μικρής Κατερίνας τα είχε όλα! Όμορφο περιβάλλον, ιδιαίτερο θέμα, εντυπωσιακό στολισμό, μπουφέ και τούρτα και δραστηριότητες που όπως φαίνεται έκαναν γονείς και παιδιά να περάσουν υπέροχα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved