Χρύσα Μιχαλοπούλου: Ηλιοθεραπεία στο γρασίδι για την 5 μηνών εγκυμονούσα σύντροφο του Κουτσόπουλου

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί και τόσο η ίδια όσο και ο σύντροφός της, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Χρύσα Μιχαλοπούλου: Ηλιοθεραπεία στο γρασίδι για την 5 μηνών εγκυμονούσα σύντροφο του Κουτσόπουλου

Αν και οι φωτογραφίες της δεν δείχνουν τη φουσκωμένη της κοιλίτσα, το χαμόγελό της αρκεί για να δείξει σε όλους τους διαδικτυακούς της φίλους, πόσο ευτυχισμένη είναι.

Με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, με τους δυο τους να δηλώνουν ανυπόμονοι να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί.

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της και όπως αποκάλυψε ο Πάνος Ιωαννίδης σε τηλεοπτικές δηλώσεις του, η ίδια περιμένει αγοράκι.


https://www.instagram.com/p/CdtfaEwIxZm/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Ο Λεωνίδας δεν έγινε ακόμα μπαμπάς. Τον Σεπτέμβριο θα γίνει. Μας το ανακοίνωσε λίγες ημέρες πριν το μάθουν όλοι. Από όσο ξέρουμε είναι αγοράκι. Δεν ξέρω ακόμα αν έχουν βρει όνομα. Είναι πολύ νωρίς», είπε αρχικά ο Πάνος Ιωαννίδης σε δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, "Mega Καλημέρα!" και συνέχισε: «Εμένα αν είναι κάποιος να μου δώσει συμβουλή, αυτός είναι ο Σωτήρης που έχει το manual εδώ και πολλά χρόνια. Τον Λεωνίδα περιμέναμε; Τι να ζηλέψουμε; Αυτά είναι πολύ όμορφα πράγματα. Πιστεύω ότι θα είναι πολύ καλός μπαμπάς. Δεν έχει συζητηθεί το ενδεχόμενο κουμπαριάς. Νοιάζεται πολύ για την σύντροφό του».

Οι αναρτήσεις που έκανε στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Η ηθοποιός διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της και φαίνεται να είναι πιο λαμπερή από ποτέ. Άλλωστε, η ίδια είναι αρκετά ενεργή στα social media και ιδιαίτερα στο Instagram, όπου διαρκώς ανεβάζει νεα posts αλλά και stories, αποκαλύπτοντας στους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της.


https://www.instagram.com/p/CdilhQDt1g8/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το ίδιο έκανε και πριν μερικές ώρες, που φωτογραφήθηκε να κάνει ηλιοθεραπεία ξαπλωμένη στο γρασίδι, μαζί με φίλη της. Εκτός από αυτές τις φωτογραφίες όμως, ανήρτησε ακόμη μία, δείχνοντάς μας το σνακ που θα έτρωγε για τις... βραδινές λιγούρες.

Όπως κάθε φορά, έτσι και τώρα, δεν έδειξε τη φουσκωμένη της κοιλίτσα, προστατεύοντας ήδη από τα αδιάκριτα βλέμματα την προσωπική της ζωή.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί τις αναρτήσεις που έκανε πριν μερικές ώρες. Το χαμόγελό της, δείχνει την ευτυχία της

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved