Το καθάρισμα του σπιτιού με τρίδυμα δεν είναι εύκολη υπόθεση (vid)

Μια μαμά δείχνει τι γίνεται στο σπίτι με τα τρία της παιδιά ενώ προσπαθεί να καθαρίσει.

Το καθάρισμα του σπιτιού με τρίδυμα δεν είναι εύκολη υπόθεση (vid)
youtube /Rumble Viral

Όταν έχεις μικρά παιδιά, το σπίτι σπάνια είναι τακτοποιημένο. ‘Οσο κι αν προσπαθείς τις περισσότερες φορές φαντάζει σαν χαμένη μάχη.

Τακτοποιείς τα παιχνίδια στο παιδικό δωμάτιο και μετά από μερικά λεπτά τα βρίσκεις στο καθιστικό, στο διάδρομο, στο τραπέζι της κουζίνας.

Βάζεις τα πιάτα στο πλυντήριο το πρωί και μέχρι το μεσημέρι ο νεροχύτης είναι γεμάτος.

Ωστόσο, το σπίτι ακόμα κι αν δεν είναι τακτοποιημένο πρέπει να είναι καθαρό. Έτσι, προσπαθείς, όταν τα παιδιά είναι απασχολημένα, να απολυμάνεις επιφάνειες, να καθαρίσεις το μπάνιο, να ξεσκονίσεις ( αυτή κι αν είναι χαμένη μάχη, η σκόνη είναι ανίκητη).

Ακόμα όμως και τα βασικά για ένα καθαρό σπίτι δεν είναι εύκολα στην πράξη. Ειδικά όταν έχεις τρία παιδιά και μάλιστα τρίδυμα.

Τότε επικρατεί ένας μικρός χαμούλης. Εκτός του ότι είναι ….παντού και δεν τα προλαβαίνεις είναι απρόβλεπτα. Αυτό τουλάχιστον δείχνει στο βίντεο που ανέβασε στο YouTube, μια μαμά με τρίδυμα. Προσπαθεί να καθαρίσει και τα μικρά παίζουν στους καναπέδες, έχουν παιχνίδια στο μπάνιο, ανεβαίνουν στο τραπεζάκι...



Πέρα από τη συμπαράσταση αρκετών μαμάδων που "είδαν" τον εαυτό τους στο συγκεκριμένο βίντεο, δεν έλλειψαν και τα επικριτικά σχόλια, κυρίως για τη μαμά που αφήνει τα παιδιά της να κάνουν ό,τι θέλουν ενώ εκείνη απλά τα καταγράφει με το κινητό της.

«Είχα πέντε γιους και πάντα ήθελαν να με βοηθήσουν με τις δουλειές του σπιτιού. Ήταν μια διασκεδαστική διαδικασία και το σπίτι έλαμπε. Δεν συμπεριφέρονταν όπως αυτά τα παιδιά», ήταν ένα από τα καυστικά σχόλια κάτω από το βίντεο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved