Kέλλυ Κελεκίδου - Νίκος Κουρκούλης: Φιλιά και αγκαλιές με την κόρη τους

Η τρυφερή ανάρτηση της γνωστής τραγουδίστριας.

Kέλλυ Κελεκίδου - Νίκος Κουρκούλης: Φιλιά και αγκαλιές με την κόρη τους

H Κέλλυ Κελεκίδου το τελευταίο διάστημα μοιράζεται πιο συχνά φωτογραφίες με τα παιδιά της.

Εξακολουθεί βέβαια να αποφεύγει να δείχνει τα χαρακτηριστικά τους, όμως σε αντίθεση με το παρελθόν, οι αναρτήσεις της με την Ελπινίκη και τον Ραφαήλ είναι πιο πολλές.

Από τις πιο όμορφες οικογενειακές φωτογραφίες της όπου είχαμε την ευκαιρία να δούμε και πόσο έχει ψηλώσει ο γιος της, ήταν χωρίς αμφιβολία από τα γενέθλιά της.

Τότε η γνωστή τραγουδίστρια είχε ανεβάσει στο Instagram αρκετά στιγμιότυπα από το πάρτι των γενεθλίων της με τα παιδιά και τον σύζυγό της, Νίκο Κουρκούλη.


https://www.instagram.com/p/CcNXI2JMMZg/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Ελπινίκη και ο Ραφαήλ: οι μεγάλες της αγάπες

Η γνωστή τραγουδίστρια είναι μια κλασική μαμά που φροντίζει την οικογένειά της και περνά χρόνο με τα παιδιά της. Ειδικά με την Ελπινίκη, κάνει αρκετά πράγματα ενώ η μαγειρική είναι από τις κοινές αγαπημένες τους δραστηριότητες. Ο Ραφαήλ από την άλλη, ως έφηβος, έχει τα δικά του ενδιαφέρονται, ενώ στις κοινές οικογενειακές εξόδους επιλέγουν τα go Kart.

Η τρυφερή φωτογραφία με την Ελπινίκη

Χθες, η τραγουδίστρια ανέβασε σε insta story μια τρυφερή φωτογραφία με την Ελπινίκη να απολαμβάνει τα φιλιά των γονιών της. 'Εχει τα μαλλιά της πιασμένα ψηλά και είναι στην αγκαλιά τους με την μικρή να είνια τρισευτυχισμένη μετά την διάκριση που πήρε στη γυμναστική.

kelekidou kourkoulis me elpiniki
kelekidou kourkoulis me elpiniki1

Δείτε κι άλλες φωτογραφίες του γνωστού ζευγαριού με τα παιδιά του στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved