Ντόρα Μπακογιάννη: Το τρυφερό δώρο που της έκανε ο εγγονός της, Γιώργος

Η Ντόρα Μπακογιάννη έχει αδυναμία σε όλα της τα εγγόνια.

Ντόρα Μπακογιάννη: Το τρυφερό δώρο που της έκανε ο εγγονός της, Γιώργος

Η Ντόρα Μπακογιάννη εκτός από πολιτικός είναι και μια τρυφερή γιαγιά.

Στις συνεντεύξεις της, δεν είναι λίγες οι φορές, που έχει αναφερθεί στα εγγόνια της, τα οποία υπερλατρεύει και πολλές φορές κρατά η ίδια στο σπίτι της, είτε στην Αθήνα, είτε στα Χανιά, είτε στο Καρπενήσι. Αρκετές είναι και οι φορές ο φωτογραφικός φακός έχει πετύχει την πολιτικό με τα εγγόνια στις εξόδους τους, ενώ κάποια από τα επτά εγγόνια της την έχουν συνοδέψει και σε βουλευτικές εκλογές, χαρίζοντας μοναδικά στιγμιότυπα στους φωτογράφους.

Φωτογραφίες όμως, αναρτά και η ίδια η Ντόρα Μπακογιάννη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Όταν υπάρχει κάποια αφορμή -η ονομαστική της εορτή, κάποιο επίτευγμα των εγγονιών της, γενέθλια στην οικογένεια- αναρτά φωτογραφίες τόσο των παιδιών της κόρης της Αλεξίας, όσο και των παιδιών του γιου της, Κώστα Μπακογιάννη.

Αυτή τη φορά, αφορμή για την ανάρτησή της, στάθηκε το δώρο που της έφερε ο εγγονός της, Γιώργος, γιος της Αλεξίας. Το 12χρονο αγόρι, έκανε ένα ταξίδι στα Γιάννενα και σκέφτηκε να αγοράσει ένα δώρο για τη γιαγιά του, Ντόρα, που τη λατρεύει.


https://www.instagram.com/p/Bw1aN8Sn0F3/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

"Γιαγιά έχω μία και της έχω αδυναμία!!! Με αγάπη. Ιωάννινα!", έγραφε η καρδιά που της χάρισε.


https://www.instagram.com/p/Cd3dFN3tPO9/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

"Ο εγγονός μου ο Γιώργος πήγε στα Γιάννενα και μου έφερε το ωραιότερο δώρο!", σχολίασε η Ντόρα Μπακογιάννη, γεμάτη περηφάνια.

Παρακάτω ακολουθούν μερικές φωτογραφίες με τα εγγόνια της, έτσι όπως τις έχει αναρτήσει η ίδια η Ντόρα Μπακογιάννη στο Instagram.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved