Νάντια Μπουλέ: Η κόρη της κάνει αναρρίχηση και τσουλήθρα στο σπίτι

H μικρή Σεμέλη έχει ενθουσιαστεί με τα νέα της παιχνίδια.

Νάντια Μπουλέ: Η κόρη της κάνει αναρρίχηση και τσουλήθρα στο σπίτι

Η κόρη της Νάντιας Μπουλέ θα γιορτάσει τα πρώτα της γενέθλια το καλοκαίρι. Η μικρή καθώς μεγαλώνει κάνει νέα πράγματα ενώ αλλάζουν και τα ενδιαφέροντά της ως προς τα παιχνίδια.

Πέρα από τα λούτρινα και τα πάνινα κουκλάκια, τους κύβους και άλλα παιχνίδια δραστηριοτήτων, η Σεμέλη την περίοδο αυτή έχει ενθουσιαστεί με την ξύλινη τσουλήθρα και το χειροποίητο τρίγωνο αναρρίχησης.

boule

Με τα δύο αυτά παιχνίδια κάνει τη γυμναστικής και παράλληλα απασχολείται εντός σπιτιού, όταν η Νάντια Μπουλέ δεν μπορεί να την πάει βόλτα.

boule2
boule1

Η ζωή με την κόρη της

Η Νάντια Μπουλέ έχει δηλώσει ότι είναι ερωτευμένη με την κόρη της και ότι δεν περίμενε ποτέ ότι θα βίωνε τόσο έντονα συναισθήματα.

«Νομίζω ότι η κύρια πηγή του δισταγμού μου ήταν η ευθύνη που συνοδεύει την απόκτηση ενός παιδιού και το γεγονός ότι είναι μια παντοτινή δέσμευση που καθορίζει τον προγραμματισμό της ζωής και της καθημερινότητας σου. Επίσης, πάντα σκεφτόμουν αν θα μπορούσα να ανταποκριθώ σωστά σε κάτι τόσο σημαντικό, αν θα γινόμουν καλή μαμά. Είναι τόσο σπουδαίο το έργο της διαμόρφωσης ενός ανθρώπου που είναι λογικό να σε προβληματίζει. Όμως, από την άλλη, παρόλο που μου το έλεγαν, ειλικρινά δεν περίμενα πόσο ωραίο είναι αυτό που ζεις με το παιδί σου και πόσο δυνατά τα συναισθήματα που σου, γεννιούνται. Είμαι ερωτευμένη μαζί της!», είχε εξομολογηθεί η ηθοποιός στο Hello.

Το τελευταίο διάστημα μοιράζεται όλο και πιο συχνά στιγμές μαζί της κια μερικές από αυτές μπορείτε να τις δείτε στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved