Τη νέα φωτογραφία της κόρης της Νικολέττας Ράλλη σίγουρα θα τη ζήλευε το κορίτσι του Μάη

  • Η Νικολέττα Ράλλη μόλις ανέβασε την πιο λουλουδάτη φωτογραφία
  • Κοκέτα η μικρή Σοφία
Τη νέα φωτογραφία της κόρης της Νικολέττας Ράλλη σίγουρα θα τη ζήλευε το κορίτσι του Μάη

Η Νικολέττα Ράλλη είναι ξετρελαμένη με την κόρη της και το δείχνει μέσα από τις αναρτήσεις που κάνει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η μικρή Σοφία είναι προτεραιότητα όχι μόνο για την παρουσιάστρια αλλά και τον σύντροφό της. Συχνά οι αναρτήσεις δείχνουν πόσο αξιολάτρευτη είναι η μικρούλα και όλα όσα κάνει μαζί με τη μητέρα της.

Στην τελευταία ανάρτηση της Νικολέττας Ράλλη που έγινε πριν από λίγο, η μικρή φαίνεται να κοιτάει τα πολύχρωμα ανθισμένα τριαντάφυλλα και να είναι έτοιμη να κόψει ένα. Ίσως για να το προσφέρει στη γλυκιά μανούλα της.


https://www.instagram.com/p/Cdxk3kCog7X/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η γνωστή παρουσιάστρια έχει γράψει λεζάντα στη φωτογραφία «Λουλούδι μου». Πραγματικά ένα λουλούδι ποζάρει μπροστά στα λουλούδια.

Κοκέτα η μικρή Σοφία

Όσο για το outfit της μικρής τι να σχολιάσουμε;

Ένα απίστευτο μπλε ηλεκτρίκ μάξι φόρεμα, αέρινο, με έξω την πλάτη και τoν ώμο! Μα από που να πήρε η μικρή την τσαχπινιά, το νάζι και το στιλ; Σίγουρα από την εντυπωσιακή μανούλα της!

Η μικρούλα σε κάθε ανάρτηση αποσπά αρκετά likes και σχόλια, και όχι άδικα, αφού είναι μια γλύκα, μια μικρή δεσποινιδούλα.

Αν δεν μας πιστεύετε ότι η μικρή είναι το απόλυτο baby fashion icon, δείτε κι άλλες φωτογραφίες της μικρής Σοφίας στην gallery που ακολουθεί

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved