Φλορίντα Πετρουτσέλι: Ο γιος της έγινε δύο ετών – Η ανάρτηση στο Instagram

«Amore mio» σχολίασε η δημοσιογράφος στη φωτογραφία του μικρού Κωνσταντή.

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Ο γιος της έγινε δύο ετών – Η ανάρτηση στο Instagram

Τα γενέθλιά του είχε χθες ο γιος της Φλορίντα Πετρουτσέλι και του Άρη Γούτου. Ο Κωνσταντής γεννήθηκε τον Μάιο του 2020 εν μέσω καραντίνας και την πρώτη του φωτογραφία δημοσίευσε η δημοσιογράφος λίγες μέρες μετά τον τοκετό.

florda proti fotografia giou

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι είναι ενεργή στα social media, αν και δεν αναρτά τόσο συχνά φωτογραφίες των παιδιών της. Όποτε το κάνει είναι συνήθως με αφορμή κάποια ιδιαίτερη περίσταση όπως γενέθλια και γιορτές ή όταν θέλει να μοιραστεί στιγμιότυπα από τις δραστηριότητες που κάνουν μαζί.

Με αφορμή τα γενέθλια του μικρού αγοριού, η δημοσιογράφος δημοσίευσε μία άκρως καλοκαιρινή του φωτογραφία. Ο Κωνσταντής τρέχει προς τη θάλασσα με μαγιό και καπέλο κρατώντας τα παιχνίδια του στο χέρι.

florida petroutseli genethlia giou

Επίσης αναδημοσίευσε μία ανάρτηση φίλης της η οποία εύχεται διαδικτυακά στο αγοράκι και μας δίνει παράλληλα μία ιδέα για την προσωπικότητά του:

«Χρόνια πολλά στον μεγαλύτερο μικρότερο μάγκα που ξέρω»

florida petroutseli genethlia giou 2

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Η μητρότητα και η επιστροφή στην τηλεόραση

Εκτός από τον Κωνσταντή, η Φλορίντα Πετρουτσέλι και ο Άρης Γούτος έχουν και μία κόρη, την Μαίρη. Η ηλικιακή διαφορά των δύο παιδιών είναι μικρή και για κα΄ποιο διάστημα η δημοσιογράφος απείχε από τα τηλεοπτικά δρώμενα για να αφιερώσει όλον τον χρόνο και την ενέργειά της στην οικογένειά της.


https://www.instagram.com/p/CRlf3EuMVve/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

To δυναμικό come back στην τηλεόραση ήρθε φέτος, με τα την εκπομπή «Mega Καλημέρα». Η Φλορίντα Πετρουτσέλι βρίσκεται στο πλευρό της φίλης και κουμπάρας της Ελεονώρας Μελέτη και μας κρατούν συντροφιά κάθε πρωί μέσα από την συχνότητα του Mega.

Για την επιστροφή της στην τηλεόραση και την ισορροπία δουλειάς και οικογένειας έχει μιλήσει σε αναρτήσεις και συνεντεύξεις της.

«Η καθημερινότητά μου είναι γεμάτη…δουλειά, υποχρεώσεις, ραντεβού. Είναι σημαντικό για εμένα να περνάω όσο περισσότερο ποιοτικό χρόνο μπορώ με τα παιδιά μου. Μία βόλτα στην παιδική χαρά και πολλά παιχνίδια παρέα είναι ότι χρειαζόμαστε» είχε γράψει σε παλιότερη ανάρτησή της.


https://www.instagram.com/p/CbriNoXMgHG/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» είχε δηλώσει ότι την πονάει το γεγονός ότι δεν θα τα ξυπνάει η ίδια το πρωί και για ακόμα μία φορά είχε πει:

«Θέλω όσο μπορώ να περνώ δημιουργικό χρόνο μαζί τους».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved