Η κόρη του Γιάννη Βαρδή γιόρτασε τα 6α γενέθλιά της με ένα απίθανο πάρτι

Δείτε το τέλειο θεματικό πάρτι της μικρής Κατερίνας

Η κόρη του Γιάννη Βαρδή γιόρτασε τα 6α γενέθλιά της με ένα απίθανο πάρτι

Η κόρη του Γιάννη Βαρδή και της Νατάσας Σκαφίδα έγινε έξι ετών, και οι γονείς της, διοργάνωσαν ένα φοβερό πάρτι με θέμα "Lion King"

Οι αναρτήσεις του Γιάννη Βαρδή, αλλά και της συζύγου του, Νατάσα Σκαφίδα, είναι μία προς μία απολαυστικές. Από τις πιο όμροφες και πρόσφατες ήταν αυτή με το παιδικό πάρτι της μικρής εξάχρονης κορης τους.

giannis vardis kori

H τούρτα του πάρτι ήταν πραγματικά απίθανη όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω, ενώ αυτά που έκλεψαν την παράσταση ήταν τα δώρα που μοίρασαν στους καλεσμένους. Είχαν την πιο ωραία συσκευασία, με τι άλλο; Μα φυσικά με τους ήρωες του "Lion King", Τιμόν και Πούμπα!

Η μικρή Κατερίνα, είχε ζωγραφισμένο το πρόσωπό της και επίσης facepainting είχαν και όλα τα καλεσμένα παιδάκια του πάρτι.

Μεταξύ άλλων, όπως θα δείτε και εσείς, υπήρχε και ένα υπέροχο κόκκινο βανάκι -και αυτό μέσα στο θέμα του πάρτι- που είχε γραμμένο το όνομα της μικρής εορτάζουσας. Οι ενήλικες καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν υπέροχα δροσιστικά κοκτείλ και τα παιδιά ροφήματα χωρίς αλκοόλ!

parti koris vardi

Η γλυκιά μαμά, ευχήθηκε στην κόρη της τα «χρόνια πολλά» με τα πιο συγκινητικά λόγια.

«Μικρέ ξανθέ μας άγγελε,σαν σήμερα πριν απο 6 χρόνια ήρθες στη ζωή μας και την άλλαξες,ξαναγεννήθηκα κι εγώ μαζί σου..

Είσαι ότι καλύτερο έχει συμβεί στη ζωή μου και είμαι πολύ υπερήφανη για εσένα. Σε καμαρώνω κάθε μέρα κι ας σε μαλώνω κάποιες φορές,
είναι και αυτός ένας από τους ρόλους μου, να γίνομαι η "κακιά" και να γυρνάς να μου λες "δεν σ' αγαπάω" και να μην με πειράζει καθόλου, γιατί εγώ σ' αγαπαώ και για τις δυο μας,πάντα και για πάντα..

Μην συμβιβάζεσαι με τίποτα λιγότερο από αυτό που αξίζεις και να διεκδικείς όσα θέλεις πάντα στη ζωούλα σου με το ίδιο πείσμα που έχεις και τώρα...

Να κάνεις κτήμα σου την αλήθεια την ειλικρίνεια και την αγάπη, να είναι αυτά η πυξίδα σου στην ζωή...

Και να θυμάσαι,θα είμαι πάντα εκεί κοντά σου όταν με χρειάζεσαι με τα χέρια μου ανοιχτά για να χώνεσαι στην αγκαλιά μου...
Κοριτσάκι μου ολόγλυκο...

Σε λατρεύω με όλη τη δύναμη της καρδιάς μου..
Χρόνια σου πολλά ψυχή μου...Κατερίνα μου!!!

Να χαιρόμαστε την πριγκίπισσά μας αγάπη μου @giannisvardis»

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσαν στη gallery που ακολουθεί και πάρτε ιδέες, ειδικά αν θέλετε να οργανώσετε ένα παιδικό πάρτι με θέμα τον Lion King. (Δείτε εδώ παλαιότερο άρθρο μας για να εμπνευστείτε επίσης)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved